Hát nekem fitymaszűkületem van, de amikor nem merev, hátra tudom húzni teljesen fájdalommentesen a fitymám, de viszont erekciónál is nem fáj. Csak feszül, de nem marad ott. Ilyenkor mivan? Vagy majd kotonba is visszafog húzódni?
Valószínűleg kissé eltévedtél,miért okozol felháborodást a kérdéseddel?
Provokálás a célod?
Gyakorolj, finoman húzogasd, amíg jobb nem lesz, aki meg körülmetélni akarna, annak meg ne higgy, mert azzal én is póruljártam. Ha mégse sikerül megoldani, akkor az orvos ajánlhat
- krémet, amivel kenheted, fürdés után, hogy úgy nyúljon, vigyázva, hogy ne repedjen be
- bemetszést, ami gyorsan gyógyul, nem látszik, de könnyebben fog csúszni a fityma
- makacs esetben plasztikázni lehet (z-plasztika, nézz utána)
- nagyon makacs esetben részleges metélés...
Ha teljes körülmetélést ajánlanak, akkor hagyd ott a francba azt, aki ilyet ajánl... mert neked az nem indokolt a leírásod alapján, csak a dokinak egyszerűbb, utána viszont nincs visszatánc.
Türelem és kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!