Mennyire biztos egy urológia vizsgálat? (többi lent)
Figyelt kérdés
2 hete fordultam urológushoz, enyhe ritkán előkerülő here fájdalommal és egy csomószerűséget éreztem a bal herém oldalán. Megvizsgált irt fel gyógyszert csupán a panaszom alapján. Aztán megtapintotta a heréimet és aztmondta hogy jelentős elváltozást nem talált, ő nem érez rajta semmit. A fájdalom azóta csökkent néha előjön de nagyon kicsit és tényleg ritka alkalommal. De a csomót mintha még mindig érezném. Lehet hogy nem vette észre az orvos? Vagy észrevette de tudta ez nem kóros? Mennyire biztos egy urológus tapasztalt tapintása? Válaszokat előre is köszi.2013. máj. 31. 16:45
1/1 anonim válasza:
Én ugy gondolom nem te voltál az első eset nála .
A gyógyszerek meg nem egyik napról a másikra hatnak,nem
csodaszerek .Ha gond lenne,azt ott közölte volna ,vagy további vizsgálatra küld .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!