Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogy történik a vizsgálat?...

Hogy történik a vizsgálat? (Urológia)

Figyelt kérdés

Nem alapvető vizsgára mennék... konkrét panasszal!

A görbe péniszem és hogy magátol nem megy fel a bőr(nem szűkület)!

2010. jan. 7. 18:27
 1/8 anonim ***** válasza:
metszéssel kiigazítják. ha az orvos nem a vakok intézetéből került a rendelőbe, akkor egyszerű rutinbeavatkozás, 10perc sincs az egész, kapsz érzéstelenítést. nem kell félni :-)
2010. jan. 7. 19:29
 2/8 A kérdező kommentje:
És a görbületett hogy oldja meg?
2010. jan. 7. 19:40
 3/8 anonim ***** válasza:
azt sehogy, kiegyenesíteni nem lehet.
2010. jan. 7. 19:43
 4/8 A kérdező kommentje:
De lehet...A neten kérdeztem egy urologust és mondta hogy van rá mentség...valamilyen műtét! De nem tom milyen!
2010. jan. 7. 20:56
 5/8 anonim ***** válasza:
nem hallottam ilyen műtétről, de biztos van ha azt mondod, utánanézek, kíváncsi vagyok. vagy ez plasztika? egy görbe pénisznek nincsen egészségügyi kockázata, sőt, szexnél még előnyödre válhat :-) a hullámvasút is a kanyaroktól izgalmas. olyan testi jellegzetesség, mint a termeted, vagy a szemed színe, ha más problémád nincsen vele. én a helyedben nem akarnám kiegyenesíteni, enyém sem egyenes, semmi problémám nincs vele, a barátnőm is elégedett :-)
2010. jan. 7. 21:22
 6/8 anonim ***** válasza:

Hali!

1.) Mondasz egy életkort, testmagasságot testsúlyt és alkatot?

2.) Érte a bránódat valamikor, valami trauma?

3.) Melyik irányba görbül? Úgy görbül, hogy egyenesen indul, aztán egy pontnál mintha megtörne, és úgy hajlik el, vagy csak egyszerűen ívelten? Alapból is, vagy csak mereven?

4.) Hogy érzed? Letapadás? Egyáltalán tudod mozgatni a fitymádat a makkodon?

5.) Szeretkezéskor ill. maszturbáláskor ez neked okoz ált. problémát? Ha igen, mit?

6.) Fájdalmaid, gyulladásod van vhol? Napi 2x ill. vizeléskor hátra szoktad húzni a fitymádat?

Várom válaszaidat.

Üdv: EE

2010. jan. 8. 01:58
 7/8 anonim válasza:

Nekem is görbe!

A párom szerint sokkal nagyobb élvezetet nyújtok neki, mint az előző párja, akinek egyenes van. ;-)

2010. jan. 10. 16:57
 8/8 A kérdező kommentje:
lehet h görbe ...de attól füg h mennyire! Szóval nekem eléggé!
2010. jan. 12. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!