Kb hány liter redbull halálos?
Kedves Utolsó!:)
Sajnos elég sokat:S de kell vmi, amitől ébren tudok maradni, mert ha nem iszom semmi ilyesmit akkor nem bírom az éjszakázást!:( és sajnos muszáj éjszakáznom:((( az a baj, hogy már nem elég napi 1 doboz energiaital. Eleinte elég volt napi 1 is annyitól is ébren tudtam maradni, de gondolom hozzá szokhatott a szervezetem az évek alatt és már nem elég 1, de sajna még 2 sem. Szüleim is mindig mondják, hogy jó sokat költök arra a hülye energiaitalra és ráadásul elég káros is:S na, de vmitől meg kell halni:D
a kávét nem szeretem rosszul vagyok már a szagától is így maradt az energiaital.
További szépeket!:)
szia:)
hülye xD am nemtom de minek az neked???
de vagy 10 doboz meg vmi gyógyszer biztos siker :D
A koffein halálos adagja: 5-10 g.
Egy dobozban (250 ml) van 0,1 g koffein.
Szóval 50 dobozt kell meginnod!
Ha meg akarsz halni, ne ezt igyál, inkább ugorj le egy szikláról.
Egyébként én szilveszterkor délután ittam 4et, majd még az éjszaka folyamán 6-ot alkohollal keverve ráadásul és semmi bajom nem volt.
Alapból is szoktam inni RedBullt, attól függ mennyire nincs időm aludni. Sose volt még gond, ellenben mindig segít teljesíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!