Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymafék átvágás?

Fitymafék átvágás?

Figyelt kérdés

Fitymaszűkölet gyanúja miatt,(nyugalmi állapotban kb a feléig,viszont merev állapotban még annyit se jött hátra a fitymám,szóval sehogyse jött teljesen)nos elmentem az urulógushoz,és a doki úgy hátrahúzta,hogy észre se vettem,és azt mondta,hogy nincs fitymaszűkölet,hanem rövid a fitymafékem.egy hét mulva műtenek.

Szerintetek megfogja oldani a problémámat?

Bizhatok a dokiban?

2013. máj. 14. 04:02
 1/6 anonim ***** válasza:

Bízz az orvosodban. Ha nem segítene, nem küldött volna el. Nekem sok fiú ismerősömet, és az öcsémet is küldték már műtőbe hasonló, nemi szervvel kapcsolatos műtétre, is minden a legnagyobb rendben volt. Szóval nyugodj meg, nem lesz baj, bízhatsz benne!

16/L

2013. máj. 14. 06:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem sok fiú ismerősömet, és az öcsémet is küldték már műtőbe hasonló, nemi szervvel kapcsolatos műtétre, is minden a legnagyobb rendben volt."

Akkor a te fiúismerőseid meg az öcséd szerencsések lehetnek, ha jó orvost fogtak ki, és nem kapásból körülmetélték őket (teljesen). (Igaz, arról egy szót sem ejtesz előző, hogy pontosan mi bajuk volt, és az orvos, akihez kerültek, hogyan oldotta meg az adott problémájukat!?)

Én nem tudom, hogy bízhatsz-e az orvosodban, és ezt igazából SENKI nem tudja megmondani, csak te érezheted, hisz te állsz azzal az orvossal kapcsolatban. Mi nem ismerjük azt az orvost tehát ilyet ne kérdezz tőlünk!

Azt hozzátenném, hogy az orvosok a fitymaszűk-Ü-letet mereven nem vizsgálják, szóval azt csak te láthatod, ha úgy van. És ahogyan az orvost te beállítod, eléggé magabiztosnak tűnik, ha csak egyértelműen kijelent valamit. Azt azonban nem tudni, milyen beállítottságú ő, de ha kétségeid vannak, kérj mástól is szakvéleményt, addig ne menj bele SEMMILYEN műtétbe!

Egy életkort viszont azért igazán írhattál volna eddig...

2013. máj. 15. 09:49
 3/6 A kérdező kommentje:

18 éves vagyok

És inkább megbízok a dokimba,elvégre ő az orvos és nem én.

Olvastam,hogy az orvosok,nyugalmi állapotban is megtudják mondani,hogy az embernek fitymaszükülete van-e.

Most pénteken lesz a műtét eléggé félek,de nincs mese.

Az orvosban megbízok mert már voltam más esettel is nála,és megoldotta a problémám,(egyébként is elég határozottnak tünt)Szurkuljatok!

2013. máj. 15. 22:12
 4/6 anonim ***** válasza:

"Olvastam,hogy az orvosok,nyugalmi állapotban is megtudják mondani,hogy az embernek fitymaszükülete van-e."

Olvasni én is sok baromságot olvastam, de ez sajnos nem így van, ahogy "olvastad". Sok esetben a fitymaszűkület nem diagnosztizálható nyugalmi állapotban, ugyanis nem látszik.

Szóval?

Meg, ha bízol a dokidban, akkor miért írsz ki kérdést, amelyben teljesen megkérdőjelezed azt a bizalmat, amit belé fektetsz? Amit most írtál az 100%-ban rácáfol a kérdésed kifejtésében írottakra, szóval ez alapján a kérdésed KAMU!

2013. máj. 15. 23:55
 5/6 A kérdező kommentje:
Mint irtam olvastam,és inkább bizok már mint nem eldöntöttem,az meg az én dolgom,hogy irok ki e kérdést vagy nem.
2013. máj. 16. 00:39
 6/6 anonim ***** válasza:

aki itt válaszlgatott, nekem nagyon ismerős. Van itt egy szerencsétlen, aki mindig az emberek korát kérdezi, mintha lenne jelentősége.

A lényeg: meg kell ezt csináltatni, én is túlestem rajta.

És van egy mondás, ami talán megnyugtat:

'A legbutább orvos is kicsivel többet ért az orvosi dolgokhoz, mint a legokosabb páciens'. Szóval bízzál az orvosban, mást úgysem tehetünk:D

2013. máj. 21. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!