Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymafék műtét mennyire fáj?...

Fitymafék műtét mennyire fáj? Milyen?

Figyelt kérdés

A péniszemet normál állapotban hátra tudom húzni, ki tudom tisztítani, de a fék nem engedi sokáig. Neten utánaolvastam, és azt írták, ilyenkor műtét a megoldás.

Még semmilyen műtétem nem volt. Ez mennyire fáj? (lézeres)

El kell távolíttatnom? Jobban járok? Kicsit félek ettől :(

(És merev állapotban nem nagyon tudom hátrahúzni.)

Utána fogok tudni ugyanúgy mozogni? Nem gátol semmiben?

Hogy mondjam el a szüleimnek?

13F

2013. ápr. 28. 20:37
 1/8 anonim ***** válasza:
38%
Ez nem fáj,de privibe részletesebb leszek,ha megfelel
2013. ápr. 28. 20:41
 2/8 anonim ***** válasza:
51%
Az a lényeg hogy a makk mögé tudjon csúszni a bőr, ha az megvan, akkor nem vagy fitymaszűkületes.
2013. ápr. 28. 20:44
 3/8 anonim ***** válasza:
55%

Ez mennyire fáj? (lézere)

Egy érzéstelenítő kapsz és nem érzel majd semmit.

El kell távolíttatnom? Jobban járok? Kicsit félek ettől :(

Ha azt akarod, hogy majd működjön a dolog a lányokkal akkor igen.

(És merev állapotban nem nagyon tudom hátrahúzni.)

Utána fogok tudni ugyanúgy mozogni? Nem gátol semmiben?

Nem, sőt!

Hogy mondjam el a szüleimnek?

Hát ezt már neked kell kitalálni.

2013. ápr. 28. 20:44
 4/8 A kérdező kommentje:

második:

Mögé tud csúszni, nem is mondtam hogy fitymaszűkület, csak a fék rövid szerintem.

És lefele áll a makk mikor fel van húzva a fityma...

2013. ápr. 28. 20:50
 5/8 A kérdező kommentje:
Szóval most akkor mi a teendő?
2013. ápr. 29. 06:46
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem vészes, csak az érzéstelenítőn kell túllenni, de hidd el az se olyan kellemetlen, és a beavatkozás mindenképp megéri, mert különben sex közben zavaró. Sőt olyat is olvastam, hogy el is szakadhat egy hevesebb menetben, és akkor meg dől a vér, meg pánik van. Úgyhogy én mindenképp bátorítalak, hogy menj el. Nem fog gátolni semmiben, én csak előnyét látom azóta. (Szemben a teljes körülmetéléssel, ami elvileg érzéketlenebbé is teheti a makkot) 3 hétig (azt hiszem) nem zuhanyozhatod le, és nem sportolhatsz. Elvileg a kamillás borogatás segiti a hegek beforrasat. Velem egyszer tortent a 3 het alatt egy balesett, hogy a vegefele mar nem birtam, es lezuhanyoztam. Par oraval kesobb a munkahelyen atverzett a nadragom, es panikban rohantam a legkozelebbi urologushoz. Ha ilyen van, akkor csak erősen el kell szorítani 5 percig, nekem attól elállt aztán a vérzés, de jobb nem zuhanyozni tenyleg.

A mütétet elvileg fizeti a betegbiztosító, úgyhogy ha nagyon nem akarod elmondani a szüleidnek, akkor csak elmész egyedül egy urológushoz. De ezen nincs semmi szégyelni való. Mond azt hogy szeretnél elmenni urológushoz, és szeretnéd, hogy ha elkísérnének. Ha nem akarod elmondani hogy ezen túl mi a helyzet, akkor nem mondod el és kész, és majd a vizsgálat után az orvos ugyis elmondja nekik szaknyelven mi a helyzet, és akkor nem rád hárul ez a feladat.

2013. ápr. 29. 17:37
 7/8 anonim ***** válasza:
50%

Maga a műtét az semmi.Fél óra előkészület,injekció,5 perccel később következik a 2 perces műtét.Nekem elektrokauterrel csinálták.

Viszont,az utána következő 6 hét szex(ez téged még nem érint)és maszturbálás mentes időszak egy igazi kínzás.

Egyébként sokkal jobb utána,nem kell szexnél sem finomkodni stb...

A szüleidnek meg mondd meg egy az egyben,hogy mi a baj és kész.

2013. máj. 10. 13:13
 8/8 anonim ***** válasza:
nekem is ez volt a bajom kb 1 éve:) annyit mondtam anyunak hogy menjünk el orvoshoz mert azt hittem szűkületem van, aztán az orvos mondta hogy csak a fitymaféket vágja át és a műtét olyan volt hogy bekenték ilyen fertőtlenitő akármivel, aztán 2 injekció ami fájt de utána nem éreztem semmit 5 perc és már kész voltam utána mondták hogy várjak ott egy fél órát és ha addig nem kezd el vérezni akkor mehetek is aztán este leszedtem róla azt a kötést és 2-3 napig kellemetlen volt utána már megszoktam, kamillába kellet mosni és 2-3 hét után a varratok is eltűntek visszamentem az orvoshoz azt mondta minden rendben
2013. máj. 24. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!