EZ most akkor hogyvan?
Találtam egy topicot amit bemásoltam. A végén van a kérdésem.
Hogyan kell mérni a pénisz méretét és hosszát?
A pénisz méretének meghatározása izgalmi állapotban pontatlan, mivel a pénisz hosszát és vastagságát befolyásolja az erekció intenzitása. Ebben az állapotban tehát a pontos péniszméret megállapítása nem lehetséges.
A mérést legkönnyebben egy stabil méterrúddal (colstok) lehet elvégezni. Ehhez helyezzük a pénisztestet ernyedt állapotban a méterrúdra (fontos, hogy a mérőrudat feszesen nyomjuk a medencecsonthoz), majd a hüvelyk- és mutatóujj segítségével nyújtsuk a péniszt amennyire csak lehetséges. A pénisz erektált állapotban sem lehet hosszabb, mint amennyire ernyedt állapotban nyújtani tudjuk. Ezzel a módszerrel végzik a pénisz méretének meghatározását az urológusok is.
" A pénisz erektált állapotban sem lehet hosszabb, mint amennyire ernyedt állapotban nyújtani tudjuk."
Ez a mondat mit jelent? Nekem ernyedt állapotban ha "megnyújtom" maximum 12 cm. Mereven meg 16-17. Most akkor hogy is van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!