Wc be, kézmósó. Elég a hidegviz vagy hid, meleg? Nektek hogyvan, (wc külön helységbe nem a fürdőbe. )
"télen sokk fog érni, mikor megérzed, hogy a hideg víz egy kertes házban milyen hideg tud lenni és lesz mikor nem bán"
Ráadásul 10m-en 1.5 liter van egy standard 16-os ötrétegű csőben. Neked milyen messziről kell hozni? 5m? :) Szóval .75 liter vizet pacsálsz el. Az 1Ft sincs. És igen, a panellakóknak nincs fogalmuk. Nekem sem volt. Télen gyakorlatilag NEM LEHET kezet mosni vele, olyan rohadt hideg lesz.
Ezen ne spórolj, én azt mondom! Tanulj a más hibájából! Én nagyon megbántam, hogy csak hideg van. Mennyit spóroltam? 2000 forintnyi csövet és csatlakozót? Vicc.
Nos köszönöm a tanácsokat,:) hát nekem kb 3m cső kell a bojlertól(áramos boj).már majdnem eldöntöttem a hid-vizest:) de valóban megondolandó hogy télen minenne hmm..
csak jobb lesz ha hideg meleg lessz............-csak meg jegyzem :)___:: volt ojan aki azt mondta minek egyátalán oda viz. ha fürdöbe van.na most alakitáslessz igy már ha csinálom csináljam normálisan. mit szaladgáljak a wc ből a für-be:))
mindenképpen kell a wc-be víz
nem lenne jó p..sis/k..kis kézzel összefogdosni az összes kilincset
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!