Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fitymaszűkület,14 éves korban,...

Kissks kérdése:

Fitymaszűkület,14 éves korban, mi a teendő? (Lentébb részletek)

Figyelt kérdés

Na szóval, mint már írtam, 14 éves vagyok, és valószínűleg fitymaszűkületem van..

Részletesebben..

Mikor lankadt, teljes egyszerűséggel le tudom húzni a fitymát, semmi baj nincs, tisztítani is tudom..

Mikor viszont merev, nagyon nehéz (bár már egy picit könnyebb), és eléggé kellemetlen lehúzni...

Mikor viszont lehúzom, akkor egy gyűrűt látok a hímtagon a makk aljától 2-3 cm-re..

Szerintem ez már a fitymaszűkület csoportba tartozik..

Most pár napja belekezdtem ebbe a tornába és minél tovább lehúzva kell tartani, meg ilyenek témába..

Pár erről kapcsolatos képet, szöveget láttam már, bár egy sem az én esetemnek felelt meg (pl: gyűrű közvetlenül a makk alatt, vagy lankadtan nem jön le a bőr).

Szeretném megtudni, hogy mit javasoltok..

Nekem ez eléggé kínos és mielőtt orvoshoz kellene fordulnom és ezzel együtt elmondani anyámnak, rá szeretnék jönni, hogy kötelező lenne-e közölnöm vele, vagy a torna használni fog?

Csak olyan választ várok, ami infót is közöl, mármint nem trágár, meg ilyenek..

2013. máj. 8. 23:43
 1/3 anonim ***** válasza:
78%

Hali!

Meg kell mdanom, egészen jól, kortársaidhoz képest szokatlanul értelmez7ően körbeírtad a problémádat. Ez számomra abszolút pozitív, ezt mindenek előtt el szerettem volna mdani.

A problémáddal kapcsolatban viszont már nem leszek ennyire plusszos így kezdetben. Azt ugyanis, -- amennyiben azt várod, hogy vki mondja meg neked PONTOSAN, mit kéne tenned a brével, jó-e az, amit elkezdtél, alkalmas-e a fitymád otthoni kezelés folytatására, annyiban -- megtekintés, vizsgálat hiányában SENKI sem fogja tudni neked megmondani. Én se.

Tisztában vagyok azzal, hogy ezt az egészet te kínosnak érzed. Tini lettél, fejlődsz. Új ez a dolog neked, hát akkor még a szűkület,... fejlődik a kuki, de kétségeid vannak, félsz, aggódsz... nem biztos, hogy pont mind, de az eddigi tapasztalataim ezt mondatják veled, le7, hogy te is ezt érzed! Azonban ahhoz, hogy megold6sd magadnak a problémádat EZEN TÚL KELL LÉPNED, FELÜL KELL EMELKEDNED! :-o

A képek, amiket megnéztél,... le7 nem pont a te fitymaszűkületedhez hasonlítanak, hiszen nincs két egyforma ember, ahogy két egyforma pénisz ill. szűkület sincs, csak nagyon hasonló, azonban egyvmiben közös: A FITYMASZŰKÜLETBEN! Éppen ezért sablonmegoldást ne is várj! :-o

A leg1xűbb megoldási mód a melegvizes fürdős nyújtás, azonban itt többmindenre figyelned kéne, nem csupán arra, hogy fürödj, miközben nyújtod! :-o Hát a kosz, meg a piszok, ami belekerül a vízbe? Az belekerül azokba a mikroszkopikus méretű hegekbe, amelyek a szűkületet okozzák,... mit gondolsz? Mi lesz akkor a szűkületeddel? ((:-o

Üdv: EE

2013. máj. 9. 00:04
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ mindkettőtöknek, valamint a dicséretet is..:)

Hát most a tornát (nem csak a fürdőset), kipróbálom, 1-2 hétig, mert általában addig van írva, aztán ha nem javul szólok..

Mást nem tudok tenni, mert így természetesen nem maradhat..(A Kínosságról meg annyit, hogy ha most én "elszégyenkezem" ezt, és nem mondom meg, vagy nem teszek ellene, lehet, hogy nemi életet sem tudok majd normálisan élni, szóval most nem a cikiség a legnagyobb problémám.. )

Ha pedig javul, akkor folytatom, és ha elmúlik, akkor mérhetetlenül boldog leszek..:D

De majd meglátjuk, mit hoz a jövő...

Köszönöm mégegyszer mindkettőtöknek, a választ is, és azt is, hogy egyáltalán időt szakítottatok rám..:)

2013. máj. 10. 14:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Hali ismét!

Részemről nincs mit,... bár a kérdésemet nem válaszoltad meg, amit az első hszsom végén tettem,... Próbálnék neked segíteni, de amennyire pontos voltál a kérdésed nyitásakor, annyira nem figyelsz oda arra, amire rá próbálnálak vezetni!

"Hát most a tornát (nem csak a fürdőset), kipróbálom, 1-2 hétig, mert általában addig van írva, aztán ha nem javul szólok..."

_ Ez konkrétan HOL volt írva?

_ És mit gondolsz! Ezzel így, hogy neki állsz (te is) ész nélkül nyújtani (mint azt láttatod magadról...) mit fogsz elérni szted?

_ És mit fogsz csinálni pl. akkor, ha előlazítás nélkül te nekiállsz nyújtani azt a szerencsétlent szárazon?

(( 8-o

Egy kicsit úgy látom elbíztad magad a dicsérettel,... do.Ob

Üdv: EE

2013. máj. 11. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!