Mi a teendő fitymaszűkület esetén?
Őszintén szólva abban sem vagyok biztos, hogy fitymaszűkületem van, de elég sokat olvastam és ez az amit a legvalószínűbbnek tartok.
Tehát amikor erektált állapotba van a péniszem, a fitymám nem megy hátra magától, és még nekem is csak erővel sikerül hátrahúznom, amikor pedig hátrahúzom, elkezd szorítani, és a makkom pedig elkezd belilulni...
Nemsokára kezdem a szexuális életem, de félek hogy ez akadályozhat valamiben..
Tehát mit kéne tennem, esetleg valahogy meg tudok e bizonyosodni róla, hogy ez a bajom, és ha igen, van e valami mód rá, hogy külömösebb orvosi beavatkozás nélkül tudjam kezelni? Előre is köszönök minden választ!
(Két képet belinkelek, az egyiken normál állapotban van hátrahúzva a fitymám: [link] a másikon pedig erektált állapotban [link] )
Nincs mit tenned a dologgal, fitymaszükületed van . 100%-ig biztos.
Sajnos nem lehet kezelni otthon, orvoshoz kell vele menned , tudom , hogy cikinek érzed, meg szégyellsz orvoshoz fordulni ilyesmivel, pedig semmi ciki nincs benne , pont olyan mintha bármien más problémával mennél.
Viszont ha nem mész vele orvoshoz, akkor komolyabb bajok forrása is lehet a végén, azzól nem is beszélve, hogy amig meg nem mütteted addig nem igazán fogsz szexuális életet kezdeni.
18:16 óvatosan-óvatosan, de műtét akkor is kell!
Csak azért írom le külön, mert tudatosítani akarom a kérdezőben, hogy ez nem választható opció.. Meg kell csináltatnia előbb vagy utóbb. Más megoldás nincs rá.
Szia. Az en baratom apukajanak is ilyen baja volt tini koraban. Aztan lefekudt a baratnojevel es megoldodott a helyzet. Nem rudom mennyire igaz.. Kerdezo szuz vagy?
De szerintem jobb lenne ha latna orvos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!