Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi a teendő fitymaszűkület...

Somebody_Else kérdése:

Mi a teendő fitymaszűkület esetén?

Figyelt kérdés

Őszintén szólva abban sem vagyok biztos, hogy fitymaszűkületem van, de elég sokat olvastam és ez az amit a legvalószínűbbnek tartok.

Tehát amikor erektált állapotba van a péniszem, a fitymám nem megy hátra magától, és még nekem is csak erővel sikerül hátrahúznom, amikor pedig hátrahúzom, elkezd szorítani, és a makkom pedig elkezd belilulni...

Nemsokára kezdem a szexuális életem, de félek hogy ez akadályozhat valamiben..

Tehát mit kéne tennem, esetleg valahogy meg tudok e bizonyosodni róla, hogy ez a bajom, és ha igen, van e valami mód rá, hogy külömösebb orvosi beavatkozás nélkül tudjam kezelni? Előre is köszönök minden választ!

(Két képet belinkelek, az egyiken normál állapotban van hátrahúzva a fitymám: [link] a másikon pedig erektált állapotban [link] )

2012. febr. 9. 16:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Engem sokkal később "ért el", már egészen beszűkült, vettem egy nagy levegőt (jó sokáig tartott) és el az orvoshoz.

Nekem szerencsém volt, mert fitymatúltengés is volt egyben, hosszabb volt a szokásosnál és részleges körülmetélésen estem át.

A dolog itt is körkörös, de csak a szük szakaszt távolította el.

Reggel bementem, este jöttem.

Ma nyugalmi állapotban teljesen fed (mert a makk kényes ugye), izgalmi állapotban is félig fed, na ennyi hiányzik...

2012. febr. 16. 20:40
 12/16 anonim ***** válasza:
na, elmentél?:)
2012. febr. 24. 17:21
 13/16 A kérdező kommentje:

Hát egyelőre nem, kaptam olyan üzeneteket hogy a műtét utáni felépülés 2 hét az meg most így nehezen menne, nyárig várok. :)

meg olvastam hogy naponta pár perc hát húzogatás segíthet úgyhogy most azzal kísérletezek -bár kissé hitetlenkedek, de nem vesztek semmit- úgyhogy majd meglátom mi lesz :)

2012. márc. 9. 22:00
 14/16 anonim ***** válasza:
Oke majd irj :))
2012. márc. 9. 22:25
 15/16 anonim ***** válasza:

Jó de nyáron mindenképp menj el orvoshoz,ha a házi módszerrel nem lazulna a fitymád,körülmetélteni ne hagyd magad,mond meg ha lehet akkor a fitymád szeretnéd megmenteni.Körülmetélésnél nehezebben gyógyul,ill hosszabb idő kell a gyógyulásra 4 hétről írtak,látványilag sem túl szép.Nézz utána milyen beavatkozások vannak(fityma plasztika pl.),ha kell több orvos véleményét is kérd ki.

De mindenképp menj el vele orvoshoz ha nincs változás.

2012. márc. 10. 15:33
 16/16 anonim ***** válasza:
#11-es, téged ki műtött és hol (melyik kórházban), hogy így "megúsztad"?
2012. ápr. 23. 06:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!