Elkaphatta a gyermekem igy? (Szifilisz)
Azért annyiban javítanám a embereket, hogy condylomából kétféle van.
Condyloma acuminatum (ezt a HPV vírus okozza) és a condyloma LATUM, amit a szifilisz okoz!
Köszönöm előző,... ment a kezecske! :-)
EE
Kedves Anyuka!
Én nem így írtam, ráadásul nem a Te fiadról fogalmaztam így a >>privát üzenetemben. Egy másik esetet vázoltam, -- ha légy szíves visszaolvasnád -- amelyben egy esetlegesen hasonlón keresztülment fiúval való beszélgetésemmel próbáltam volna szemléltetni valamit... ezek szerint félreértelmezted. Nem lep meg... most te harapsz az ilyenre, és foggal-körömmel véded a saját gyermekedet, ami számomra ért7ő és természetes, éppen ezért nem tudok rád haragudni, akkor sem, ha -- mint azt ildomosabb lett volna -- nem >>privátban, hanem itt, mindenki előtt tetted szóvá. De kérésednek eleget téve, azt tiszteletben tartva mellőztem a >>privát üzenetet feléd, és egyébként sem szándékozlak "zaklatni". Sajnálom, ha a legutolsó, minden sorában tisztességes szándékkal írt levelemet így értelmezted egy félreértelmezett kifejezés miatt.
Légy szíves, esetleges visszatámadás előtt inkább ismételten olvasd el a legutolsó >>privát üzenetem végét, kedves Anyuka. Én a másik fiúról nyilatkoztam így, hozzátéve a saját gondolatomat, miszerint úgy éreztem, hogy talán a te fiad is szégyellte magát azért, mert olyan történt vele, amit védekezési célból nem akarsz megosztani sem velem, sem a nyilvánossággal. Való igaz, le7, nem így kellett volna talán kifejeznem magam, de ami a szívemen, az a számon, ezt nézd el nekem.
`
Szeretném, ha nem bántásként értelmeznéd az eddig írott levele(i)met, és a mostanit sem, ellenben a félreértést én tisztázni szerettem volna, ezért írtam ide, noha sem jelen üzenet, sem a te felháborodásod nem ide, nyilvánosság elé való, hanem >>privát üzenetbe! Ezt viszont neked illett volna tiszteletben tartanod.
A legjobbakat kívánom nektek a kisfiaddal, én itt kiszállok a beszélgetésből. Ha reagálni kívánsz, azt légy szíves >>privátban tedd meg, ne itt. Köszönöm.
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!