Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ezek mik? Bővebben lent

Ezek mik? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Mikor elkezdett anno szőrösödni a péniszem kamaszkorom elején, akkortályt jelentek meg ezek a kis pontocskák, amikoből később előbújtak a szőrszálak...a probléma az h ezek azóta is megvannak, és eléggé zavarnak. Ezek mik? Szőrtüszők? lehet tenni ellenük valamit?
2009. szept. 28. 19:53
 1/6 anonim ***** válasza:
igen szőrtüszők, csak nem mindegyikből bújik ki a szőr! Ellene nem lehet tenni semmit! Ez szokványos, másnak is van!
2009. szept. 28. 19:58
 2/6 A kérdező kommentje:
de eléggé zavaróak...vagy csak engem zavar?
2009. szept. 28. 20:50
 3/6 A kérdező kommentje:
és idővel el fognak tűnni?
2009. szept. 28. 20:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Ne figyelj rá, mindenkinek van, és mivel vékonyabb a bőr, így jobban kitüremkednek a szőrtüszők! Eltüntetni nem igazán lehet! Szokj hozzá! Ha pedig nagyon durva, akkor jobb megnézetni, mert hormontúltengés is okozhatja a szőrtüsző megnagyobbodását!
2009. szept. 29. 16:09
 5/6 A kérdező kommentje:
áh nem durva, de attólmég zavaró...köszi a válaszokat :)
2009. szept. 29. 21:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia, nekem is van, szintén kamaszkorban jött elő, engem is zavart sőt féltem tőle hogy mi az, de megkérdeztem neten egy urológust és azt mondta hogy ez természetes.
2009. okt. 3. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!