Nagyon pici kitüremkedések a pénisz csúcsán. Mi lehet ez?
Nagyon pici, kb. gombostűfej-nagyságú pontok vannak (elég sok) szétszóródva a húgycsőnyílás körül, befelé haladva egyre sűrűbben vannak. Színben elvileg nem különböznek a bőrszíntől.
Merevedéskor sokkal jobban látszanak, nem fájnak, de ujjal érezhetőek.
Attól tartók valami húgyúti nyavalya lehet, viszont a vizelés nem fáj egyáltalán, kivéve egy alkalommal, amikor zuhanyzás után kezdtem pisilni, akkor nagyon kellemetlen, szúró érzést éreztem, de ilyen egyszer volt csak, kb. 1,5-2 éve.
Nemibetegség gyakorlatilag kizárva, még szűz vagyok (19 éves).
Kb. egy éve vettem észre, de nem tulajdonítottam neki túl nagy jelentőséget, mivel semmi tünete nincs.
Probléma lehet?
1 es kicsit most mellé nyúltál. A kérdező nem erről beszél.
Ha ezek valami ártalmas valamik lennének,már a tüneteikkel jelentkeztek volna .Most se tulajdonitsál neki jelentőséget .
Kedves első,
mint már leírtam, a húgycsőnyílás KÖRÜL vannak, körülbelül 1.5cm átmérőjű körben szétszórodva, a nyílástól távolodva egyre ritkábban, enyhén véletlenszerűen szétszóródva.
A link, amit küldtél, egy olyan jelenségre utal, ami a makk PEREMÉN jelenik meg. Ráadásul ha a kitüremkedés nagyságát nézzük, ezek éppen csak kidudorodnak. Átlagos fényviszonyoknál gyakorlatilag észre sem lehet őket venni, megfelelő megvilágítás kell, hogy láthassam őket.
Kedves második,
nem túlságosan meggyőző a válaszod, bármennyire is szeretném hogy igazad legyen. Van ennek a "valaminek" is tudományos neve hogy esetleg rákereshessek és meggyőződjek hogy valóban ártatlan és nem valami lappangó nyavalya?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!