Egy hete viszket a jobb herém és nagyon zavar, mit csináljak?
gondolta, elsütöm azt a poént, hogy szúrd tökön magad :D
de nem sokat segítene. olyan h csak a jobb viszket, oylat nem hallottam. maga a golyó viszket belül, vagy a zacsi? :)
gombaölő krémmel kend be magad, és hintőporozd. először candida betegségre gondoltam, de ott nem a puttony viszketne... szóval marad a találgatás, de ha esetleg elmennél egy orvoshoz, az sokat segítene. Két orvost ajánlok erre: Urológus és bőrgyógyász. ( utóbbi: lehet, hogy vmi allergén anyag jutott oda, és irritálja a bőrt)
köszönöm a válaszokat
kívülről viszket, és kizárólag jobb oldalon, a viszketés területén semmi csípésre utaló jelet nem találtam (bár lehet, hogy csak nem vettem észre)
1. Doki.
2. Mosni kéne, nem vakarni!
"Néha azért nem ártana megmosni puca :)" gondoltam, hogy ezt a poént nem fogjátok kihagyni :D
napi 7-8x mosom hideg vízzel, kb mindig amikor csak tehetem, mert a hideg víz valami miatt egy rövid időre csillapítja a viszketést
Én azért gondolom hogy mosod is ,főleg ilyenkor .
Biztos valami bomba áll a háttérben .
A Caneszten talán jó jöhet,meg a hintő por is .
Szellős boxert hordjál,igy kevéssé izzad be ,és nem tudnak a gombák megtelepedni .Esetleg nem egy anyajegy van rajt ?
Nálam is ez viszket időnként nagyon .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!