Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Egy hete viszket a jobb herém...

Egy hete viszket a jobb herém és nagyon zavar, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Légyszíves ne vegyétek poénnak, mert nem az és tényleg elég gáz..
2013. máj. 1. 13:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

gondolta, elsütöm azt a poént, hogy szúrd tökön magad :D

de nem sokat segítene. olyan h csak a jobb viszket, oylat nem hallottam. maga a golyó viszket belül, vagy a zacsi? :)

gombaölő krémmel kend be magad, és hintőporozd. először candida betegségre gondoltam, de ott nem a puttony viszketne... szóval marad a találgatás, de ha esetleg elmennél egy orvoshoz, az sokat segítene. Két orvost ajánlok erre: Urológus és bőrgyógyász. ( utóbbi: lehet, hogy vmi allergén anyag jutott oda, és irritálja a bőrt)

2013. máj. 1. 13:45
 12/16 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat

kívülről viszket, és kizárólag jobb oldalon, a viszketés területén semmi csípésre utaló jelet nem találtam (bár lehet, hogy csak nem vettem észre)

2013. máj. 1. 13:56
 13/16 anonim ***** válasza:

1. Doki.

2. Mosni kéne, nem vakarni!

2013. máj. 1. 14:00
 14/16 anonim ***** válasza:
Néha azért nem ártana megmosni puca :)
2013. máj. 1. 14:08
 15/16 A kérdező kommentje:

"Néha azért nem ártana megmosni puca :)" gondoltam, hogy ezt a poént nem fogjátok kihagyni :D

napi 7-8x mosom hideg vízzel, kb mindig amikor csak tehetem, mert a hideg víz valami miatt egy rövid időre csillapítja a viszketést

2013. máj. 1. 14:12
 16/16 anonim ***** válasza:

Én azért gondolom hogy mosod is ,főleg ilyenkor .

Biztos valami bomba áll a háttérben .

A Caneszten talán jó jöhet,meg a hintő por is .

Szellős boxert hordjál,igy kevéssé izzad be ,és nem tudnak a gombák megtelepedni .Esetleg nem egy anyajegy van rajt ?

Nálam is ez viszket időnként nagyon .

2013. máj. 1. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!