Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Régóta fitymaszűkületem van....

Régóta fitymaszűkületem van. Próbáltam házilag helyrehozni de nem ment. Elmennék dokihoz de hogyan? Hívjam fel elötte? Vagy menjek oda? Mit mondjak csókolom fitymaszükületem van? 18/F

Figyelt kérdés
2009. szept. 24. 17:38
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
ilyen lesz: [link]
2009. szept. 27. 23:37
 22/31 A kérdező kommentje:
megint én :) ha megvolt a műtét és egy hetet fekszek othon utána mehetek dolgozni?
2009. szept. 28. 18:07
 23/31 anonim ***** válasza:
Attól függ, mit dolgozol,mert nem kell feküdni. Ha szenet lapátolsz,akkor otthon kéne maradni,de ha irodában dolgozol,akkor 1-2 nap után mehetsz.Az orvostól kérdezd meg.
2009. szept. 29. 10:02
 24/31 anonim ***** válasza:
NA? megvolt a műtét? sikerült felhívni az orvost?írj már vmit!:)
2009. okt. 2. 20:46
 25/31 A kérdező kommentje:
jövőhéten meek vizsgálatra.hat nem tudom ács vagyok és mellette tanulok és pont most nem tudok egy hétnél többet kihagyni,hát nem tudom lehet megbexélem a dokival hogy később kínozzon meg
2009. okt. 3. 18:53
 26/31 anonim ***** válasza:

Vigyázz, igyekezz megmenteni, amit lehet belőle!

Létezik más megoldás is, mint a teljes körülmetélés, nekem azt csinálták és nagyon rosszul jártam :(

Az igazi problémák nem is utána jönnek ki, hanem sokkal utána, akár hosszú évekkel később :(

Léteznek krémek, plasztikai sebészeti eljárás, lehet bemetszést csinálni vagy részleges metélést, nem kell levágni az egészet, utána már nincs visszatánc :(

2009. dec. 14. 18:49
 27/31 anonim ***** válasza:

Igen, csatlakozom, tényleg vigyázz, az egész fitymát nem kell eltávolítani, tapasztalat, hogy pár doki szereti ezt ajánlani, mert neki biztosabb és gyorsabb, egyszerűbb.

Rengeteg jó módszer van, amivel meg lehet oldani.

Krémek, bemetszés, részleges metélés, z-plasztika... lehet válogatni.

Nem kell lecsonkolni mindent, ne is hagyd, mert utóbb rosszul járhatsz és akkor már nem fognak tudni segíteni

2009. dec. 19. 13:53
 28/31 anonim ***** válasza:
Mi lett vegul? Le akartak csonkolni az egeszet? :o
2010. jan. 10. 15:59
 29/31 anonim válasza:
Én már voltam vele dokinál és lidocaint írt fel. Egyátalán nem megalázó. Bementem: Olyan gondom lenne, hogy... és elmondtam mindent megnézte és ennyi!
2010. márc. 18. 20:31
 30/31 anonim ***** válasza:
A képek, amit a lap tetején látni, jól néznek ki, de nem biztos, hogy így fog kinézni bárki a műtét után: nekem pl sokkal rondább lett, azt bezzeg nem fotózza senki és teszi ki a wikire. Jól gondolja meg mindenki ezt a brutális beavatkozást, mert megbánja azt is, hogy megszületett (saját példámból tanultam sajnos, nektek nem muszáj)
2010. máj. 24. 16:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!