Régóta fitymaszűkületem van. Próbáltam házilag helyrehozni de nem ment. Elmennék dokihoz de hogyan? Hívjam fel elötte? Vagy menjek oda? Mit mondjak csókolom fitymaszükületem van? 18/F
Vigyázz, igyekezz megmenteni, amit lehet belőle!
Létezik más megoldás is, mint a teljes körülmetélés, nekem azt csinálták és nagyon rosszul jártam :(
Az igazi problémák nem is utána jönnek ki, hanem sokkal utána, akár hosszú évekkel később :(
Léteznek krémek, plasztikai sebészeti eljárás, lehet bemetszést csinálni vagy részleges metélést, nem kell levágni az egészet, utána már nincs visszatánc :(
Igen, csatlakozom, tényleg vigyázz, az egész fitymát nem kell eltávolítani, tapasztalat, hogy pár doki szereti ezt ajánlani, mert neki biztosabb és gyorsabb, egyszerűbb.
Rengeteg jó módszer van, amivel meg lehet oldani.
Krémek, bemetszés, részleges metélés, z-plasztika... lehet válogatni.
Nem kell lecsonkolni mindent, ne is hagyd, mert utóbb rosszul járhatsz és akkor már nem fognak tudni segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!