Régóta fitymaszűkületem van. Próbáltam házilag helyrehozni de nem ment. Elmennék dokihoz de hogyan? Hívjam fel elötte? Vagy menjek oda? Mit mondjak csókolom fitymaszükületem van? 18/F
Figyelt kérdés
2009. szept. 24. 17:38
11/31 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy a szüleid miért nem foglalkoztak ezzel, amikor még kicsi voltál? Most nem lennének ilyen gondjaid! Ne haragudj, nem megbántani akartalak, csak tényleg nem értem!
12/31 A kérdező kommentje:
van egy emlékem:lefognak és egy orvos valamit csinál lent és nagyon fáj.nem tudom akkor mit csináltak de nem segített.késöbb mikor felfogtam hogy mi bajom nem mertem senkinek szólni bíztam benne hogy helyre jön megtudom oldani egyedűl de nem így lett.most kicsit későn beláttam elcsesztem az életem.....
2009. szept. 25. 19:34
13/31 anonim válasza:
Nekem is pont ez a gond! Ugyan úgy volt egy emlék és most itt vok! Én sem voltam még urológusnál, bár a fitymaszűkületem sem durva, tehát hátra tom húzni, meg minden! Most repedt meg a fékem, és úgy érzem h egy kicsit megnyúlt, bár még nem gyógyult be teljesen, de remélem h jobb lesz!
Én sem tudnám, h mit mondjak a dokinak, meg elég megalázónak érzem, h ott kell állnom egy szál f...-ban a doki előtt, főleg h elég érzékeny vok odalent és ha fogdos, akk félek, h erekcióm lesz, de nemtom...
14/31 anonim válasza:
istenem a doktor is csak egy orvos ez a munkája , neked meg ez az életed ami rövid és fogyik szóval takarodj urológushoz. (bocs a durva hangnemért)
15/31 anonim válasza:
Fiúk! Nincs elcs.szve semmi!!Amire emlékeztek,hogy megpróbálták feltépni a letapadást.Épp itt az ideje,hogy megcsinálják.A műtét 10 perc és kellemetlen,utána 4-5 hét borogatás.És gyönyörőszép metélt farkatok lesz,amivel már lehet nemiéletet élni.Indulás!!
16/31 anonim válasza:
Az előző vagyok.Azt is beszéld meg,hogy a fitymaféket is hosszabbítsa meg,mert akkor 2 műtéten vagy túl 10 perc alatt.És biztos,hogy maga lesz a tökély:-)
17/31 A kérdező kommentje:
1én hívom a dokit!hu ez nagy lépés lesz de ha utána valami bibi lesz pl elcseszi csúnya lesz kinyirom az tuti
2009. szept. 27. 17:29
18/31 anonim válasza:
Sok sikert, ha megvolt a műtét, azért írd meg hogy sikerült!
19/31 anonim válasza:
16:12
Hidd el, hogy nem lesz baj, csak tartsd be az utasításokat! És gyönyörű farkad lesz, és főleg használható!!!!!!!!
De majd írd meg, hogy mi újság. Szorítok!!
20/31 anonim válasza:
abban ne reménykedj hogy mutét utan egybol szép lessz mert lehet lessz duzzadás ott lezsnek a varratok, de ha ember vagy 1 -2 hetet kibirsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!