Régóta fitymaszűkületem van. Próbáltam házilag helyrehozni de nem ment. Elmennék dokihoz de hogyan? Hívjam fel elötte? Vagy menjek oda? Mit mondjak csókolom fitymaszükületem van? 18/F
Mihamarabb menj el orvoshoz. De telefonon is érdeklődhetsz a háziorvosnál, hogy tőle kérj beutalót, vagy az urológiára menj rögtön időpontért.
Ebben egyébként semmi ciki nincs, az orvos is minden nap lát ilyet. Holnap ezzel indits, és hamar túlleszel rajta. Sok sikert!
Komolyabb gond nem lesz, szerintem még simán megoldható a probléma.
Amúgy szerintem urológiára nem kell beutaló. Múlthéten kérdeztem és már csak az ortopédiára kell, de lehet, hogy csak nálunk. Mindenesetre időpontot mindenképpen kérj.
17:46os vagyok.Hívd fel,menj és nem lesz gond.
10 perces műtét,4-6 hétig kerüld a lányokat.De azt hiszem,eddig muszájból tetted,mert így nem lehet örömöt okozni,És aztán hajrá!!
előbb készülj fel lelkileg arra h körül fognak metélni, aztán kérj időpontot.
ha nem brutális a szűkületed, és a fék átvágásával helyrehozható, akkor inkább azt a módszert válaszd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!