Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mitől lehet folyton vizelési...

Mitől lehet folyton vizelési ingerem?

Figyelt kérdés
Voltam már vele dokinál, megvizsgált, adott prostamolt, holott azt mondta hogy a prosztatám rendbe van. A helyzet nem javult, mindig úgy érzem, hogy tudnék vizelni, de igazából akkor a legzavaróbb amikor aludnék. Mi lehet ez még, ha nem prosztata?
2013. ápr. 14. 13:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Fiú vagy,igaz? Hány éves? Lehet mondjuk,hogy valami miatt stresszelsz! Erre nem gondoltál?
2013. ápr. 14. 13:33
 2/6 A kérdező kommentje:
20/F, de nem vagyok egy stresszelős fajta
2013. ápr. 14. 13:40
 3/6 anonim ***** válasza:

20 éves vagy ,a doki sem komoly gondra gondfolt.Adott is

valamit,ami igazából nem is célírányos gyógyszernek számit .Este kévés folyadékot igyál,és nem fogsz éjszaka kijárni .

Este már én sem iszom,nem is járok éjszaka Wc re,pedig

a koromnál fogva nem is lenne feltünő ez .

2013. ápr. 14. 13:56
 4/6 A kérdező kommentje:
este én is figyelek rá, hogy ne igyak, és úgy is kell mennem sajnos, de van hogy csak pár csepp jön
2013. ápr. 14. 14:07
 5/6 anonim válasza:

Vigyázz, nem biztos hogy jó ötlet épp a folyadék megvonása. Túl sok fűszer(főként a nátrium-glutamát=ízfokozó) használata is kiválthatja az ilyet, vagy ha sok alkoholt/kávét iszol.;) Ezek kerülése és bő(!) folyadékfogyasztás segíthet, elvileg 3-4 nap alatt csökkennie kell a tüneteknek. Egy ismerősöm a zöld teát helyezte ekkor előnybe, állítólag nagyon jó erre.

Sok minden okozhatja ezt, ha ezután sem csökkenne, jót tenne egy méregtelenítési kúra(veseproblémák). Ezeket azért merem megemlíteni a pontosabb tünetlista hiányában is, mert ha mégsem ezek okoznák (ezt) a problémát, megfogadásukkal nem tudsz ártani magadnak.

ui.: én a helyedben nem nyúlnék ahhoz a gyógyszerhez, amíg ki nem próbáltam valami célirányos megoldást, mert valószínű hogy így csak rontana a helyzeten.

2013. ápr. 15. 13:05
 6/6 gocsejny válasza:
Nekem is volt régen /22 éves voltam/ hasonló problémám, napokig éjjel és nappal is és pont nyaralás előtt. A vizsgálatok szerint negatív volt minden eredmény. Az urológus akkor görcsoldót írt fel, ami az állandó vizelési ingert tompítja. És sok folyadék folyadékot kellett innom. Úgy vélte vesekő homok próbált távozni ami elakadt,a húgyhólyag környékén és ez okozza a folyamatos ingert. Lényeg hogy tényleg a sok folyadéktól aztán megoldódott, magától elmúlt szinte egyik pillanatól a másikra.
2013. ápr. 21. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!