Mitől lehet folyton vizelési ingerem?
20 éves vagy ,a doki sem komoly gondra gondfolt.Adott is
valamit,ami igazából nem is célírányos gyógyszernek számit .Este kévés folyadékot igyál,és nem fogsz éjszaka kijárni .
Este már én sem iszom,nem is járok éjszaka Wc re,pedig
a koromnál fogva nem is lenne feltünő ez .
Vigyázz, nem biztos hogy jó ötlet épp a folyadék megvonása. Túl sok fűszer(főként a nátrium-glutamát=ízfokozó) használata is kiválthatja az ilyet, vagy ha sok alkoholt/kávét iszol.;) Ezek kerülése és bő(!) folyadékfogyasztás segíthet, elvileg 3-4 nap alatt csökkennie kell a tüneteknek. Egy ismerősöm a zöld teát helyezte ekkor előnybe, állítólag nagyon jó erre.
Sok minden okozhatja ezt, ha ezután sem csökkenne, jót tenne egy méregtelenítési kúra(veseproblémák). Ezeket azért merem megemlíteni a pontosabb tünetlista hiányában is, mert ha mégsem ezek okoznák (ezt) a problémát, megfogadásukkal nem tudsz ártani magadnak.
ui.: én a helyedben nem nyúlnék ahhoz a gyógyszerhez, amíg ki nem próbáltam valami célirányos megoldást, mert valószínű hogy így csak rontana a helyzeten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!