Az mitől van hogy gyakran van vizelési ingerem?
Figyelt kérdés
A munkámból adódóan sokat kel vezetnem és nem érek rá megállni mindig wécézni.egyszer amikor nagy távolságon vezettem akkor sokáig visszatartottam,már csakhogynem fájt,utánna könnyitetem magamon.de azóta nagon gyakran kel vizelni.nemtudjátok mitől van ez?Nincs valami házi gyógymód?2012. márc. 15. 15:41
1/2 anonim válasza:
Ilyen volt nekem is. Én amúgy hipohonder alkat vagyok.
Akkor ráparáztam meg az járt a fejemben ,hogy pisilni kell pisilni kell stb. Aztán a végén már wczés után 1 perccel is pisilnem kellett. Csak magamnak meséltem be.
Képzeld el milyen sz*r volt ez ha el akartam aludni. Amúgy asszem ha így megerőlteted a hólyagodat utána egy kis ideig lehetnek ilyen panaszaid. De majd elmúlik
2/2 anonim válasza:
a gyakran az mit jelent?
lehet felfáztás nem?
urogin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!