Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Előfordul másnál is hogy...

Előfordul másnál is hogy vizelési ingere van, de elég gyakran, viszont alig csurran cseppen valami? 28 hetes km. Lehet hogy nyomja a hólyagom vagy más probléma van?

Figyelt kérdés
2009. okt. 30. 07:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is ugyanez volt!Ott a kis fejecskéje,és kicsit jobban ránehezedik,vagy csak te váltassz testhelyzetet,akkor is ez van!És csak egyre erősebb lesz!

Viszont van egy homeós bogyó CRAN-C tőzegáfonya kapszula,nekem ez sokban erősítette a hólyagomat!Mondjuk én terhesség előtt is szedtem,napi egyet(Ez az adag megelőzésre jó)Amúgy nekem régen sokat volt húgyuti fertőzésem,arra kezdtem el szedni,utána mondták,h terhesség alatt is nagyon jó, meg mindenféle nőgyógyászati fertőzésre is!Nekem jobb lett tőle,próbáld ki ha gondolod!!!!

Üdv!37 km

2009. okt. 30. 08:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Előszeretettel rugdossa, fejelgeti, trambulinnak használja, vagy egyszerűen csak nyomja. Később tényleg csak rosszabb lesz! :)
2009. okt. 30. 08:09
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi! Ez biztató, de egyben megnyugvás hogy egyedi "probléma". :)
2009. okt. 30. 09:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Mi még csak 18 hetesek vagyunk. A napom nagy részét a wc-re rohangálás teszi ki. Sokszor mikor felállok, már megint azt érzem, hogy kell. Nagyon idegesítő, és nem tudom miért van, pedig én Hozzád képest kisterhesnek számítok.
2009. okt. 30. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!