Fehér pöttyök a péniszen?
Figyelt kérdés
Fehér pöttyök vannak a makkom alatt végig a peremén. Hallottam módszereket hogyan lehetne eltávolítani próbáltam sima colgate fogkrémmel, tea fa olajjal majd még a ricinust akarom kipróbálni. Van valami módszer is hogy forrasztópákával ki lehet égetni vagy mi aztmondják hasonló mint a laseres kezelés. Szóval nektek mi vált be és mit tudnátok javasolni? műtétet nem akarok elég drága2013. ápr. 6. 19:02
11/21 anonim válasza:
fordyce foltok kereseteke rá,lézerrel lehet eltávolítatni.
13/21 A kérdező kommentje:
Nemtudom milyen fordyce foltokról beszélsz ez ppp....
2013. ápr. 6. 19:32
14/21 anonim válasza:
Asszem fordyse-nak írják,de annak utána nézhetsz.
15/21 anonim válasza:
A fehér pöttyöket hívják fordyce foltoknak sok férfinak van és lézerrel lehet eltávolítatni végleg,lehet nálad is erről van szó,ha rákeresel képeket és kezelési módokat is biztosan találsz
16/21 anonim válasza:
Ezek fordyce pöttyök. Ha nem kórosak,mert olyan is van ,
akkor ehhez lézerrel sem nyúlnak.Miután még nem ismert
a keletkezése sem,ezért az eltüntetésére sincs még gyógyszer.A kórosakat sem lézerrel tüntetik el,hanem
addig kaparják ki kanállal amig csak el nem tűnik.
17/21 A kérdező kommentje:
Látom rossz helyen kérdezek, ez még mindig PPP nem fordyce vagy micsoda és kezelik lézerrel... na mindegy
2013. ápr. 7. 10:21
18/21 anonim válasza:
De orvos az már megállapította hogy ez PPP,tehát orvos látta márezt,mert ha nem akkor nem csak ez lehet és csak találgathatunk.De a legjobb lenne ha orvostudakozóba írni urológus orvosnak,mégis csak szakember,ő lehet a kezelésre tudna árat is mondani,mert ez elég lényeges azért.
19/21 anonim válasza:
Figyelj ! Túró rudi : A pöttyös az igazi ;) !
20/21 anonim válasza:
Forrasztópákával? Mi a f@szom XDDDD Nekem is vannak, de nem tudom mi a f@szt kell vele foglalkozni... De neki állhatsz nyugodtan forrasztópákával XDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!