Mi gond lehet a mellkasomban, hasamnál?
Tegnap reggel nehezen kezdtem venni a levegőt gondoltam firss levegő kell, el is mentem folgozni de estére már szurt a mellkasom nagyon mikor egy nagyobb levegővételnél tartottam és feszített. Hazaértem és evésnél iszonyuan bele szúrt a hasam körüli részre közel ott ahol szúrt reggel.
Elmentem dokihoz be is utalt egy mellkas röntgenre mondván hogy nem tapasztalt semmit. De a leletemen sincs semmi és a röntgenen sem.
Most is ahogy nyelek/eszem falatonként beleszúr ugyan oda, és olyan mintha lenne ott valami mivel lassan múlik el. Olyan mint mikor egy chips megakad a torkodon és szúr nyelésnél.
Esetleg Valami ahol feltehetném a kérdésem egészségügyi oldalon vagy itt egy értelmes ember?
A gondodat a nyelőcsőtől teljesen a hasig mondod.Ahogy haladunk lefelé ,mindig másra lehet gondolni .
Egy fentebb lévő szernek is lehet egészen alulra való kisugárzása is .Nem irnám ,ha nem hasonlóan voltam 2 napja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!