Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi lehet a gond? (lent)

Mi lehet a gond? (lent)

Figyelt kérdés

15 éves 1es típusú cukorbeteg kamasz vagyok.

Egy éve amikor megbetegedtem történt valami a péniszemmel de elmúlt.Egészen mostanáig...

A probléma az hogy ha megpróbálom visszahúzni a bőrt akkor mintha rászorulna és ha feszegetem egyre nagyonn sérülések lesznek rajta.Elmentem urológushoz aki annyit mondott hogy kenegessem bőrpuhító krémmel(hatalmas tanács)de egyre rosszabb és nem igazán akarok körülmetélt lenni.Mindenfajta tanácsot elfogadok ... előre is köszönöm a (normális) válaszokat!:)

2013. márc. 31. 12:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Kis szűkületet látott a doki,amit otthoni kézi munkával meg lehet oldani .
2013. márc. 31. 15:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos az a rossz hír, hogy a cukorbetegséggel úgy tűnik együtt jár ez (bár így hirtelen nem tudom, miért) és lehet, hogy hosszú távon nem fogod tudni elkerülni a kést :(

Száraz a bőröd? Valami olyat is hallottam, hogy a cukorbetegek könnyebben elkapnak gombás fertőzéseket – a fityma repedezése meg pl. attól is tud lenni.

Mindenképpen érdemes konzultálni egy szakemberrel (vagy kettővel: a diabéteszes dokival meg egy normálisabb urológussal), hogy mit lehet tenni.

Sok sikert az egyben maradáshoz! :)

2013. ápr. 2. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!