A fitymám a makk alá teljesen gond nélkül hátrahúzható merev állapotban is, sőt még alá is egy fél-1 centivel, de ettől tovább már fáj. Mit lehet vele kezdeni?
Ha muszáj akkor megyek, de örökre bántam volna ha metélést választok és valami bajom lesz tőle, és nem próbáltam korábban más megoldást.
De a problémám azért nem olyan durva, ez már nem is relatív fitymaszűkület, mivel makk alá is megy a fityma, csak tovább fáj. De a kérdést ezért tettem fel, hogy ez mitől lehet, létezik-e bármilyen nyújtási technika vagy kenőcs ami ezt megoldja? Majd ma este megnézem jobban a féket hogy hátha nem jól csinálták meg, az okozhat ilyen érzést? De akkor közvetlen a féknél kéne fájnia nem?
Én akkor is a kérdező mellett vagyok ,még ha ez másoknak
nagyon,nagyon nem tetszik is .Első sorban nem tetszhet
a metéltetnek .Ők a nagy szorgalmazói ennek .Nem érdekli őket milyen lelki trauma érheti őket,és ez ugyan olyan káros is lehet.Az orvosok igyekeznek nagyon jól megoldani ezt a gondot.Nem egy csupasz f...t akarnak.Ez a dolog csak óvszer használata nélkül okoz gondot.Óvszerben nincs további bőrfeszülés már,hátra felé húzás .Ha sexnél kevés
az a sikositás amit a nemi szervek termelnek, mert ilyen is van akkor pótold egyéb sikosítóval .
Máris nem érzed a bőr további erős hátrahúzását .
Síkosítóval se tudom tovább húzni sajnos. :(
Az óvszeres dolog lehet egy megoldás, de azért az nem normális hogy óvszer nélkül nem tudok szexelni. :(
Hát, szerintem azért ha a makk mögé is tudod már húzni fél, egy centivel, akkor már rendben vagy.
A nyújtással próbálkozz meg (akár úgy, hogy tiszta ujjaidat bedugod a fityma alá és a szűk részt belülről kifele tolva tartod feszesen (ne fájjon, csak feszüljön!)), a rémhírekkel ellentétben minden korban lehet nyújtani a bőrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!