A fitymám a makk alá teljesen gond nélkül hátrahúzható merev állapotban is, sőt még alá is egy fél-1 centivel, de ettől tovább már fáj. Mit lehet vele kezdeni?
Figyelt kérdés
Részleges fitymaszűkületem volt (csak merev állapotban volt nehéz a fitymát a makk mögé húzni, egyébként nem volt vele probléma). Műtét óta ez a probléma megoldódott, bemetszéses fitymaplasztikát csináltak, és most már merev állapotban is gond nélkül a makk mögé jön a fitymám, sőt mint írtam még annál tovább is fél centivel. Ennél lejjebb azonban ha húznám, akkor már fáj. Tudom ne húzogassam tovább, csak ez nem ilyen egyszerű, szex közben is érzem hogy még hátrébb akarna menni, de ez már fáj. Mit lehet ezzel kezdeni? Tudtommal ez már nem minősül fitymaszűkületnek. :( Előre is köszönöm a segítséget.2013. ápr. 4. 11:04
11/13 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem komoly a baj, 10-15 perc nyújtás után már akármeddig le tudom húzni és szépen kifeszül. Csak azért elég gáz hogy ezt minden alkalommal el kell játszani. :) Remélem hosszú távon hozzászokik.
2013. ápr. 8. 23:12
12/13 anonim válasza:
"Remélem hosszú távon hozzászokik."
Valóban a remény hal meg utoljára, de akkor ha ilyen gondjaid vannak, miért nem mész vissza tanácsot kérni a műtőorvosodtól, hogy miért ilyen ez még mindig!? Ő ezt biztosabban tudja, érti, ha már egyszer belement abba, hogy így műtsön! Vagy attól félsz, újra megműt?
13/13 A kérdező kommentje:
Már totálisan rendbejött a dolog, csak naponta kellett nyújtogatni. :)
2013. máj. 10. 12:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!