Normális ha pattanások nőnek a péniszemre?
Nekem is volt ilyen a cerkán is és a herémen is kb. 14-16 éves korom körül. aszem 1-1 db. és talán 2-3 alkalommal.
Ha pattanásnak látszik bánj úgy vele de fokozott higiéniával pl. nyomkodás után betadinnal ferőtlenítsd de én azért elmennék orvoshoz ha mondjuk max egy hét után nem javul a dolog.
Mindenkinek üzenem, aki hülyeségeket ír:
1. Pattanás bárhol lehet, ahol a testen szőrszál nő. Még a péniszen is, ugyanis egy jó darabig azon is vannak apró szőrszálak, csakúgy, mint a lányok arcán is, még ha nem is feltűnő. Azon el lehet gondolkodni, hogy miért nincs a tenyerünkön meg a talpunkon pattanás.
2. Attól, hogy valahol van a bőrön pár pattanás, még nem kell másutt is pattanásosnak lennie. Nekem a hátamon volt régebben egy, az arcomon meg sok. Hogy hol jönnek ki, az a bőr állapotától, hormonoktól és táplálkozástól is függ.
3. Igenis fontos, hogy hány éves a kérdező. Nem mindegy, hogy 8éves, tinédzser, fiatal felnőtt vagy öregember. Ha megkérdezel online egy orvost, az lesz az első kérdése, hogy hány éves vagy...
4. Aki nem látott még nemi betegségeket, az ne akarja megmondani, hogy mi az és mi nem.
Kedves kérdező, no para. Úgyis ki fogod nyomni. Vigyázz, hogy ne nyomd meg körülötte túl erősen a bőrt, mert az csak roncsolja a szöveteket. Ha pattanás, egyébként magától is elmúlik. Kenj rá Sudocrem nevű popsikenőcsöt, az fertőtlenít és gyulladáscsökkentő, segít regenerálni a bőrt.
Egyébként meg meg kéne mutatni bőrgyógyásznak, mert mi van, ha mégsem pattanás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!