Normális ha pattanások nőnek a péniszemre?
őőő, annyira nem
mosod rendesen?
biztos pattanás?
Igen mosom.
Bisztos h az ez a 3. eggyet már kinyomtam multhéten :SS
A test bármely részén jöhetnek ezek .Nem a tisztálkodás
függvénye,hanem a hormonoké .Még senkinek sem sikerűlt a
pattanásokkal megértetni,hogy nem a legideálisabb helyet választották .
3. válaszolo!
a legelső kb 3 hónapja jent meg rajta és mot jött ki tegnap ez a 2.
miért is kellett leszavazni az 1. választ? mert feltett pár kérdést a körülményeket illetőleg?
a pattanás eltömődött pólustól is eredhet, aminek okozója sűrűn az izzadtság, vagy a bőr kizsírosodása, ami ugye mosással eltávolítható... nem állítottam, hogy a Kérdező nem fürdik, vagy ilyesmi, csak megkérdeztem
illetve a genitáliák környékén azért nem sűrű a pattanás, ennél a résznél azért felmerülhet egy STD-s történet is, ezért kérdezetm rá, hogy biztos e benne, hogy pattanás..
és amúgy igen, ne nyomkodd nagyon, mert egyrészt, biztos elég kényelmetlen kinyomni, másrészt meg fertőződhet, sebesedhet
A pattanáson kívűl mégis mi lehet még kedves 4 es,meg azok
akik mást feltételeznek.Talán akkor meg is kellene nevezni.
Ha "Á" mondok,akkor mondjak "B" is .Mi az ,ami a nem ápoltsággal
összehozható lenne.Nem illik kellemetlen helyzetbe hozni
a kérdezőt,még akkor sem ha fiatalnak tűnik .
kedves 8as
ha elmegy orvoshoz, ő is kérdéseket fog feltenni... az talán kínos helyzetbe hozás? a kérdés nem túl kifejtet, így kérdéseket kell nekünk is feltenni, hogy tudhassuk
4.nek igaza van, ha hormon alapú a dolog, akkor a teste más pontjain is sok pattanásnak kell lennie
és nem tudhatjuk, hogy a Kérdező hány éves, ami engem illet nem is gondolkodtam el rajta, különösképpen nem tartozik a kérdéshez
és mi, ha nem pattanás? gyakorlatilag bármi lehet HSV től kezdve akármilyen vírusos vagy baktériumos megbetegedésig (gombás és élősködősnek más tünetei vannak)
de mint azt írta a Kérdező, kinyomta a pattanást.. és ha az a valami úgy viselkedik, mint egy pattanás, akkor az pattanás, ne ragadjunk már le a másik válaszoló válaszolási technikájának a fikázásán!..
Nyugi, kedves kérdező, másnak is előfordul, csak nem beszél róla. Elég sz@r helyen van, mert baromira fáj amikor kinyomom, de túl kell esni rajta.
Arra vigyázz, ne fertőződjön el, ápolás után már használhatod.
Fel a fejjel, ez természetes jelenség.(sajnos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!