Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Most az nagyon szégyen, ha...

Most az nagyon szégyen, ha nem borotválom a testszőrzetem?

Figyelt kérdés
Szerintem túl b.zis, ah már nincs szeméremszőr, a hónalj szőr levágása még belefér, de én azt se teszem. Van aki a lábáról is levágja fiú létére. Azokat kis homarak.

2013. márc. 4. 12:34
 1/6 anonim ***** válasza:
33%

Mindenki azt csinál a szőrzetével amit akar .Akit férfinak teremtettek az legyen férfi,minden velejárójával .Amig nem

volt net,ez a féle információ megosztás,addig nem volt ez a ilyen divathullám .

2013. márc. 4. 12:47
 2/6 anonim ***** válasza:

Van csajom,még egyszer sem emlitette zavarná valamilyen sexben is .Na ez lesz az újabb kitalálmány,innét lehet majd tudni kinek van csaja .Aztán a következő csajnál már a fiu le sem tagadhatja hogy van csaja .Vagy megvárja amig

újra megnő .Nem rossz :-)

2013. márc. 4. 12:53
 3/6 anonim ***** válasza:
tökéletesen egyetértek 2. válaszolóval.a nő legyen nő a férfi legyen férfi.gusztustalan ha egy férfi úgy néz ki mint egy csiga
2013. márc. 4. 14:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt nem a másokhoz képestiség aspektusából kell vizsgálni, hanem tegyen mindenki úgy ahogy neki tetszik és neki kényelmes.

Legalább annyira baromság cikinek érezni, hogy valaki nem vágja le, holott az lenne a trendi és ugyanakkora ökörség és ostoba sztereotípia az is, hogy valaki attól férfiatlan lenne, ha nem hagyja meg az amazonas őserdejét magán. Akit zavar szedje, akit nem az ne. De SOHASEM A MÁSOKNAK VALÓ MEGFELELÉS MOTIVÁLJON!!!!

2013. márc. 4. 17:23
 5/6 anonim ***** válasza:
#4/4: Ott a pont! Tökéletes a válaszod!
2013. márc. 6. 15:29
 6/6 anonim ***** válasza:
de hogy szégyen,szerintem sem kell a fanszőrt,vagy lábszőr borotválni,ha valakit zavar a fanszőre mert túl dús,sok lenne,akkor vágja csak rövidre.Egy kopasz test látványa semmiképp sem férfias.
2013. márc. 8. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!