Milyen fertőzést kaphattam így el? (többi lent)
Tegnap reggel ahogy felkeltem szokás szerint elmentem wc-re, elvégeztem szükségleteimet.
De miután leültem éreztem, hogy a péniszem hozzáér belülről a wc falához.Ugye reggelente minden férfi merev pénisszel ébred, így én is, ezért ért hozzá valószínűleg
Nha de tegnap este ahogy fürödtem észrevettem, hogy a makkomon piros pöttyök vannak, egyből arra gondoltam, hogy biztos a reggeli incidens miatt van ez.
Milyen fertőzést kaphattam így el ?
fél nap alatt egy fertőzés sem tud látható jeleket produkálni..
régebben kaphattad el..
lógasd kamillateába, lehet, hogy az használ.. ha nem, akkor irány bőr és nemibeteg gondozó...:D
hát gondolom:D
nem volt valami kétes szexuális ügyed mostanság?:D úgyértem az elmúlt fél évben:D
Akár be is linkelhetném az erre vonatkozó szakszöveget.
Ártalmatlan betegség tünetei .Nagyon sok minden okozhatja .
Pontos meghatározását tüzetes vizsgálattal lehetne megállapítani . Egy hét elteltével el is szokott múlni .
Ha nem múlik és még más tünetek is jönnek mellé,akkor
már orvoshoz kell menni .
Mindig ügyeltem a biztonságra :D
de amúgy ahogy olvasgattam neten, rátaláltam egy olyan cikkre, hogy az óvszer anyaga is kiválthat ilyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!