Mitől kaphattam el ilyen durva gombás fertőzést?
Annyira durva volt,ülni fájt,menni is.Először csak viszketett,de belülről.Aztán az egész nemiszervem.Majd feldagadt az egész szemérem ajkam,és vörösen égett,fájt.Emellett,bűzös zöldes sárgás darabos folyás.Ki lettem kezelve,én kupot kaptam azt hiszem 3db-ot.Párom meg kenőcsöt.
Tudom sok mindentől elkaphattam,de akkor a párom is ugyanúgy és ő meg megfertőzött.De mégis mitől lehet?Akinek volt ilyen az mitől kapta el?Lehetséges,h.a párom netán megcsalt?Azóta,most nemrég hüvelygyulladást állapított meg a doki.A tisztálkodásra figyelek,nem tudom mire gondoljak.A hüvelygyulladás még ok de az előző,az nagyon gáz volt,azt hittem megbolondulok.Nem tudom megcsalt-e,ilyen lehet,hogy így megfertőzzön?Vagy mitől?Kétségbe vagyok esve mert babát várunk és ha megcsalt?Mikor az első bajom volt amit írtam még nem voltam terhes.Mindig. "játsza"a jófiút,h.ő nem csalna meg...akkor mégis?Kitekerem a nyakát
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!