Lehet herevisszerem van?
Figyelt kérdés
Még kedden elkezdett fájni a bal herém.Azóta jobb,de a golyóim valamiért nem akarnak visszamenni a "helyükre" és még érzek egy kis fájdalmat a bal combomban meg a derekamnál is.Nem láttam semmi rá utaló dolgot,de ha valami ilyesmi akkor rögtön rohanok az orvoshoz.2013. febr. 23. 12:24
1/1 anonim válasza:
Honnan nem akarnak visszamenni a helyükre.Én egyféle képpen tudom elképzelni a dolgot.Nagyon felizgattad magad,
ott álltál az elélvezés küszöbén.Ilyenkor a herék a has alá
húzódnak .Elélvezés hiányában meg sugárzik ki a fájdalom minden felé .Nem is fogsz rá találni semmi magyarázatot .
2 herében egy idejüleg viszér sem keletkezik .A tünetei is mások.Majd a hőmérséklet függvényében vissza mennek alapba
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!