Kinga1995 kérdése:
Fiúk! Milyen érzés, hogy van valami a lábatok között? :-D
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy én ugye csak abból induluk ki, ha betétet használok.
És minden lépésnél érzem, hogy ott van valami a két combom közt, nehéz róla elfeledkezni. Ezért is álltam át a tamponra.
Nektek pedig jóval nagyobb csomag van ugyanott és 0-24/365. Nem érzitek folyton, hogy ott van? Nem "csípődik" oda? Úgy értem nekem még azt is fura elképzelni, hogy hogyan nem ültök rá, ha leültök. És mondjuk futásnál? Nem zavar, hogy ott himbálózik össze vissza valami a combjaitok között?
:-D
Még mielőtt bárki beszólna, élőben nem mertem soha megkérdezni, de mindig is érdekelt (illetve az első menstruációm óta, amikor megtapasztaltam milyen "csomaggal" a lábam közt mászkálni. Azóta sajnállak titeket :-D )
2013. febr. 21. 19:31
21/22 anonim válasza:
Gondolom a kérdező arra utalt hogy milyen érzés ott nektek, hogy lóg valami. Lehet e érezni vagy ilyesmi. Illetve van e valami súlya azt érzitek e.
22/22 anonim válasza:
Nektek milyen, hogy ott flattyog a kagylóhús a lábatok között?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!