Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fiúk! Milyen érzés, hogy van...

Kinga1995 kérdése:

Fiúk! Milyen érzés, hogy van valami a lábatok között? :-D

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy én ugye csak abból induluk ki, ha betétet használok.

És minden lépésnél érzem, hogy ott van valami a két combom közt, nehéz róla elfeledkezni. Ezért is álltam át a tamponra.

Nektek pedig jóval nagyobb csomag van ugyanott és 0-24/365. Nem érzitek folyton, hogy ott van? Nem "csípődik" oda? Úgy értem nekem még azt is fura elképzelni, hogy hogyan nem ültök rá, ha leültök. És mondjuk futásnál? Nem zavar, hogy ott himbálózik össze vissza valami a combjaitok között?

:-D

Még mielőtt bárki beszólna, élőben nem mertem soha megkérdezni, de mindig is érdekelt (illetve az első menstruációm óta, amikor megtapasztaltam milyen "csomaggal" a lábam közt mászkálni. Azóta sajnállak titeket :-D )

2013. febr. 21. 19:31
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
A melleim elég természetes, hogy ott vannak, mert ugye sosincs útban. :-D Ha futok, vagy mondjuk zötyög a busz/villamos, akkor érzem, hogy remegnek. De igazából nem zavaró abszolút, csak érzed, hogy megremeg a melledd. Végigfut rajta egy ilyen hullám. Viszont ha bevágod az nagyon fáj :-S Viszont ha éppen megvan, akkor sokkal érzekenyebb a melledd. Nem véletlenül olyankor bővebb pólót veszel, a melltartódat sem húzod olyan szorosra. Sokkal kisebb nyomást ütést is jobban megérzel benne. :-S Olyankor néha még hason feküdni se jó.
2013. febr. 24. 10:04
 12/22 anonim ***** válasza:
Nekem jó. És neked milyen, amikor a te lábad között van? :P
2013. febr. 26. 06:52
 13/22 anonim ***** válasza:
nekünk is rossz, hogy ott van, ezért akarjuk folyton beledugni valamibe:D
2013. márc. 3. 16:27
 14/22 A kérdező kommentje:
:-D
2013. márc. 3. 16:41
 15/22 anonim ***** válasza:
én a buszon ülve szoktam érezni hogy vannak golyóim. ;-) aztán egy idő múlva azt is hogy van farkam :-D
2013. márc. 4. 02:24
 16/22 anonim ***** válasza:
Tudod tök jó, hogy felvetetted ezt a kérdést! Igazából szerintem nincs olyan srác aki megfeledkezne a "csomagjáról" :D ezért is mondják, h mi a farkunkal gondolkodunk, ennek az egésznek ez lehet az oka szerintem:D ott lóg ( vagy merevedezik) még szép h mindig eszünkben van.
2013. márc. 4. 06:39
 17/22 anonim ***** válasza:
89%

Megnyugtató érzés, hogy a lábunk között van, a mérete jelentősen meghatározza önértékelésünket, ezért ha nagy nem szoktunk panaszkodni, ha meg kicsi akkor csak kényelmesebb lehet viselni. Klasszikusan az alsónadrágnak tartania kell, bár ma divat a laza boxer, a bal nadrágszárt úgy szabják jobb helyeken, hogy legyen a szerszám viselésének helye.

Érdekesség, hogy a II. háború alatt a vadászpilóták leginkább e szervük védelmére tettek egyedi óvintézkedéseket, pl. páncél ülés alá. Úgy voltak vele, ha ez sérül, onnantól nincs értelme az életnek, viszont ha az élet veszik, vagy egy kéz vagy láb, az kevésbé tragikus.

2013. márc. 4. 13:03
 18/22 anonim ***** válasza:
De zavar foleg futasko meg sokszo oszehuzodik kicsi picire .Tud zavarni miko osze visza log a gatyaba
2013. ápr. 3. 16:12
 19/22 anonim ***** válasza:
Én szívesen tartom a melled. Ha zavar csak szólj! :D
2013. ápr. 3. 19:22
 20/22 anonim ***** válasza:
17-es semmivel sem jobb egy nagy farok, sőt sokszor rosszabb is.
2022. jan. 6. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!