Fiúk! Milyen érzés, hogy van valami a lábatok között? :-D
Úgy értem, hogy én ugye csak abból induluk ki, ha betétet használok.
És minden lépésnél érzem, hogy ott van valami a két combom közt, nehéz róla elfeledkezni. Ezért is álltam át a tamponra.
Nektek pedig jóval nagyobb csomag van ugyanott és 0-24/365. Nem érzitek folyton, hogy ott van? Nem "csípődik" oda? Úgy értem nekem még azt is fura elképzelni, hogy hogyan nem ültök rá, ha leültök. És mondjuk futásnál? Nem zavar, hogy ott himbálózik össze vissza valami a combjaitok között?
:-D
Még mielőtt bárki beszólna, élőben nem mertem soha megkérdezni, de mindig is érdekelt (illetve az első menstruációm óta, amikor megtapasztaltam milyen "csomaggal" a lábam közt mászkálni. Azóta sajnállak titeket :-D )
Megnyugtató érzés, hogy a lábunk között van, a mérete jelentősen meghatározza önértékelésünket, ezért ha nagy nem szoktunk panaszkodni, ha meg kicsi akkor csak kényelmesebb lehet viselni. Klasszikusan az alsónadrágnak tartania kell, bár ma divat a laza boxer, a bal nadrágszárt úgy szabják jobb helyeken, hogy legyen a szerszám viselésének helye.
Érdekesség, hogy a II. háború alatt a vadászpilóták leginkább e szervük védelmére tettek egyedi óvintézkedéseket, pl. páncél ülés alá. Úgy voltak vele, ha ez sérül, onnantól nincs értelme az életnek, viszont ha az élet veszik, vagy egy kéz vagy láb, az kevésbé tragikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!