16 éves srácok vagyok 10 éves korom körül bekövetkezett a fitymaszűkület. Tudnék még kezdeni valamit?
Nekem is van egy enyhébb fokú szűkületem gyerekkorom óta, pedig idősebb vagyok nálad.
Nem vészes, mert se szex se maszturbálás közben nem zavar. Csak látszik hogy feszül a bőr a végén.
Az lehetséges, hogy emiatt nem nőtt meg? Csak mert nekem is kb ezek a méreteim.
Amúgy én elég cikinek éreztem volna, ha a szüleim tizenéves koromban a péniszemet nézegetik. Utoljára talán akkor látták, mikor pelenkáztak.
A fitymaszűkület nem bekövetkezik hanem kialakul ha elhanyagolod a péniszed megfelelő ápolását-úgymond karbantartását! Erről csak te és főleg szüleid tehetnek.
De kár a múlton rágódni az már megtörtént.Sajnos nagyon sokáig vártál a megoldással így jelenleg legkézenfekvőbb a műtéti helyreállítás bár érdemes egy próbát tenni hátha még kinyúlik visszaáll a bőr de sajnos ez csak kora kamaszkorban szokott biztos megoldás lenni.Minden egyes nap próbáld hátrébb és hátrébb tornászni kíméletesen de határozottan és tartósan(fürdés vagy önkielégítés közben).
Nagyon szépen köszönöm , hogy ilyen kedvesek vagytok.
De sajnos ez nem mindennapi szűkület.
Nagyon súlyos.
Hú, akkor lehet hogy nem úszod meg hogy orvoshoz menj vele. :(
A 2. válaszoló vagyok. Én írtam, hogy nekem is van egy enyhe szűkületem. Ha nincs erekcióm, simán lazán hátra tudom húzni a bőrt. Ha erekcióm van, akkor is meg tudom csinálni, csak akkor feszül és kicsit kellemetlen érzés.
A tiéd súlyosabb?
Próbálj meg felkeresni minél hamarabb egy gyerekurológiát, hátha tudnak még segíteni rajtad alternatív (kenőcs, stb.) használatával. Ha nem, akkor megtudod az igazat, de nem fogják ott azonnal elvégezni rajtad a körülmetélést... Ettől nem kell félned.
Ciki e vagy nem a 10-12 éves kor körüli szülői ellenőrzés abba nem mennék bele, de a véleményem, hogy nagyon nagy fokú szűkület akkor tud kialakulni, ha nem mossák, húzogatják naponta a fitymát. Nálad is így volt? Elfeledkeztél a naponkénti mosástól?
Na sziasztok ismét!
Tegnap jöttem haza a kórházból. Részleges körülmetélésem volt.
Valaki akinek már volt ilyen légyszíves segítsen nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!