Makk méret kicsi?
Sziasztok!
17 éves vagyok, a péniszem makkját elég érdekesnek találom... A péniszem hosszúsága kb. 14cm, de elég vékony, a makk is elég kicsi átmérőjű, és aggódom ez miatt.
Találtam a neten egy hasonló képet: [link]
Erekciónál az enyém ennél a makknál is kétszer kisebb, amilyen körülbelül a kisbabáknak van.. 172cm magas vagyok, 55kg ha ez számít.
Az elmúlt másfél évben nem igazán mutatott fejlődést, vagyis én úgy veszem észre.
Néztem a neten képeket hasonló korú tinikről (nem vagyok meleg, csak kíváncsiságból), és ledöbbentettek, hogy hogy lehetnek nekik ekkora méretei....
Fejlődni fog még?
Köszönöm a válaszokat!
Hosszával nincs gond,az sem előirás hogy vastag legyen.
Ezek után mitől kéne nagynak lenni a makkodnak.Az is kisebb .Ha már kisbabához hasonlítod ,bizony sok kisbabának elképesztően nagy zacsijuk van .A test alkadtodhoz mérve sem tűnik kicsinek .Azért ezzel már lehet valamit kezdeni,még akkor is ha ekkora maradna .
Ha merevedéssel nincs gondod akkor nincs mit aggódnod .
A herék nagyságáról nem írtál .Ha azok is gyerek szinten maradtak ,akkor az már gond lehet .Mert a herék a legfontosabb nemi szervek .Ha ezek nem működnek,semmilyen lehetőség nincs utódok létrehozására.
Szerintem a herék mérete rendben van, az ondó is tökéletes.
Akkor valószínűleg genetika.
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!