A nyáron voltam strandozni és egyszer bementem a férfi mosdóba és meláttam egy kb 3 éves kisgyerek péniszét és neki ugyanolyan kicsi volt a pénisze lankadtan mint nekem. Mitől van ez? Nekem kicsi vagy neki nagy?
1 es először olvasd el mit nyilatkozik egy sexológus az ilyen dologról .Aztán mondjál véleményt és adjál tanácsot
Te nő vagy ,illetve olyan férfi aki közös öltözőben ,für -
dőben még soha nem járt .
Neki nagy van alapból (korához képest), de valószínű a tied sokkal nagyobb felállva lehet, az övé lehet 5 centi ha feláll.
Gondolom neked húspéniszed van (ha feláll akkor sokkal nagyobb lesz) neki meg vér (felállva alig nagyobb).
kedves 3-aska, leszarom a szexológusokat a saját hülyeségeikkel együtt, bár hálisten katona nem voltam, de kollégista igen, továbbá uszodába is járok, de megmondom őszintén soha nem azt lestem, hogy kinek mekkora ... valószínűleg bennem van a hiba
tehát változatlanul tartom minden szavát annak amit először írtam
@21:45 tudom, igazad van, kösz a korrigálást véletlenül pont fordítva írtam.
@21:50 ezt te mondtad hogy benned van a hiba. Attól még nem meleg vki ha megnézi ...
olyan nincs h ne nézné meg valaki a másikét, ne hasonlítgatná :D
14 vagyok, nekem lankadtan 12 centi (bár állva csak 16) de jól esik látni a strandon, uszodába, hogy kevés felnőttnek van ekkora, és látszik rajtuk, hogy irigykednek rám.
Az egy éves unokaöcsémnek 3 centi.
Szóval szerintem ez a normális ilyen kis korban.
A tied még biztos nőni fog, de végülis az a lényeg, hogy mereven mekkora. Azért jó, ha eléri az átlagos méretet, mert egy átlagon aluli péniszt nemigen lehet érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!