Hazánkban is egyre elterjedtebb lesz, hogy a fiúk/férfiak is ülve vizelnek és megtörlik utána?
Figyelt kérdés
2013. febr. 3. 21:50
11/21 anonim válasza:
Nagyon nem értek egyet a kérdező felsorolásában a 2-3 pontban leírtakkal.Bizony az nagyon nem úgy van .
Az ide vonatkozó szakirodalmat nem ártana elolvasni .
12/21 A kérdező kommentje:
3-mas ponton lehet a szakirodalom alapján vitatkozni, de a 2-es pontnál mi nem egyértelmű? Ha nem törlöd meg, foltos lesz gatyó.
2013. febr. 3. 22:38
13/21 anonim válasza:
Nekem fogalmam sincs ki hogyan pisil, én nem szoktam másokat lesni közbe... bármilyen meglepő is. Mindenesetre nő vagyok, és a női nyilvános budikat elnézve elmondhatom hogy manapság már a nők is állva pisilnek, szóval... ez van. Ha a pasik áttérnek az ülve pisilésre akkor onnantól én a férfi budiba fogok járni.
14/21 anonim válasza:
Én állva szoktam. Ülve csak akkor, ha még az álláshoz sincs szinte energiám. És már pár éve mindig megtörlöm, ha van rá lehetőségem, mert a csőben is maradhat vizelet. Piszoárnál nyilvános wc-nél természetesen nem, mert nincs hová dobni. de akkor is figyelek a részletekre, mert a papírt is összetapogathatják idegenek. Nem szeretnék elkapni semmit. Gondolom a nők is ezen oknál fogva nem ülnek le. Én a peremet végig szoktam rakni papírral.
15/21 anonim válasza:
utolsó pont---ki agy te? Monk a flúgos nyomozó? :D
16/21 anonim válasza:
Nem, de már volt belőle problémám. Otthon nem vigyázok annyira a higiéniára. De te már éreztél olyant, hogy amikor ültél és öblítetted le a cuccot, a víz felfröcsögött a f@rkadra?
17/21 A kérdező kommentje:
"De te már éreztél olyant, hogy amikor ültél és öblítetted le a cuccot, a víz felfröcsögött a f@rkadra?"
Nem éreztem, mert már fel szoktam állni, mielőtt megnyomnám az öblítés gombot.
2013. febr. 4. 21:31
18/21 anonim válasza:
én otthon azért ülök rá, mert kényelmesebb, meg tok közben olvasni, fb-zni, meg nem hugyozom össze a fél környéket meg a falat
idegen helyen rá nem ülnék, meg majd feltörli a takarító, házigazda, nem érdekel
bunkó vagyok, tudom :)
19/21 anonim válasza:
Én csak sz*rás közben vizelek ülve, csakis állva, így van kitalálva a férfi, ennyi, most ezen mit kell vitetkozni, aki meg ülve akarja intézni az tegyen úgy.
20/21 anonim válasza:
Hát őszintén, hülye vagy kérdező! Neked dísznek van farkad? Idegen helyen is leülsz, ne stirőljék a farkam. Szerinted ki kíváncsi a te farkadra? Senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!