Stanozolol után elfelejtettem hormonvisszaállítót szedni és most merevedési gondjaim vannak. Hogyan hozzam helyre?
100 darabos stanozololt használtam testépítés miatt de teljesen kiment a fejemből hogy azt hiszem hcv vagy valami ilyesmi hormonvisszaállítót kellene szereznem. Májvédőt szedtem mellette.
A gond a következő, az erekció nehezen következik be és akkor se teljes nem lesz olyan kemény és akkora mint volt plusz sokkal korábbi ejakulációt is okozott.
Nagyon kétségbe vagyok esve, és ötleteket kérnék honnan hogyan mit szerezzek be h újra helyre álljanak a dolgok.
18\F
Lettél volna enélkül edzett fa**a gyerek .Akik olyan szerekhez nyúlnak amit a test nem nagyon tart kívánatosnak,
azok így járnak .Mindenért fizetni kell .Lehet hogy most te
ezért nagy árat fizetsz .Meg érte ???
akkor sajnos hamisitvány... én nekem is volt olyan de egyből abbahagytam mert éreztem hogy szar .ha veszel csakis
sb laboratories 5mg 1 dobozba 200 szem van kékszinü az eredeti.csakis oylat másfajtát ne szedj.
Hát sok eszed van 18 évesen, mit ne mondjak.
Menjél orvoshoz, és imádkozzál, hogy helyre tudják rakni a problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!