Délben bevettem nyugtatót 0,5 mg frontint és 1kor is mivel elfelejtettem 0,5-öt. Kérdésem hogy kiürül 8-ra mert buliba megyek?
Figyelt kérdés
Jó lenne ha nem kábulnák be, nem tudom mennyi idő alatt bomlik le bennem, de még érzem.. 19 éves srác..
Reggelente csak 1 db serliftet szedek orvos szerint nem befolyásol semmit.. egyébként kevert szorongásos depresszióra és BPD személyiségzavarra
2013. jan. 18. 18:41
1/3 A kérdező kommentje:
másodszor lehet ink fél 2, 2 fele inkább szedtem be
2013. jan. 18. 18:43
2/3 anonim válasza:
Csak frontint szedsz? Mert arra, amit leírtál, nem csak nyugtatót szokás felírni, és ha antidepresszánsokat szedsz, nagyon nem kéne inni. Frontinra szintén nem. Másnap nem fogsz emlékezni, mit csináltál! Az alprazolam maximum plazmakoncentrációját bevétel után 1-2 órával éri el, felezési ideje 12-15 óra. Szóval este még nincs kiürülve, ha délután vetted be.
3/3 anonim válasza:
ja írtad, hogy serliftet szedsz. Bár nem lép kölcsönhatásba az alkohollal, nem ajánlott inni rá. A setraline nagy mértékben metabolizálódik a májban, kiválasztódásának kis része történik vesén keresztül, szóval alkohollal együtt eléggé terheli a májad, nem egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!