Miért van az, hogy nem tudok pisilni sok ember előtt?
Figyelt kérdés
Iskolában is csak akkor tudok, ha szinte senki nincs a wc-n, mert egyszerűen nem jön ki semmi, bármennyire is majdnem bepisilek. és hasonló van nagy wc nél is. 17/F2013. jan. 16. 22:18
1/8 anonim válasza:
Velem is ez volt, aztán a sok buliban egymás mellett hugyozás meghozta a gyümölcsét! :) 23F
2/8 anonim válasza:
Bocs azt elfelejtettem írni, hogy lelki eredetű, egyszerű gátlás, le fogod idővel vetkőzni, ne parázz.
3/8 A kérdező kommentje:
köszi, remélem így lesz :)
2013. jan. 16. 22:22
4/8 anonim válasza:
Fiuk ,férfiak nagyobb többségével igy van ez ,
Velem is
5/8 anonim válasza:
az első jol modta nekem is ez volt buliba pia mitt ugy is ez van na meg mint lányok többek megyünkxd ha balhé lenne meg nem tudom buli téma
6/8 anonim válasza:
Mert nem jársz foci meccsre. Ahol fogy a sör és az egész stadionban 1-2 toi-toi budi van ott nem filózik az ember azon, hogy mögötte több százan vannak, ereszti azt kész.
7/8 anonim válasza:
Azért mert a vízelés alapból egy intim dolog,sokan vannak így.A nagy wc meg szinte mindenkire igaz,ez meg a nőüknél a legnagyobb gond.A csajokról annyit elárulnék,tőlük tudom,ők nem látják egymást vízelni,de tök lájtosan engedik ki a pisit,mert őket meg az zavarja ne hogy nagyon hangosak legyenek,gondolhatod,halkan vízelni,szinte hang nélkül amikor nagyon kell az is elég rossz.
8/8 anonim válasza:
Úgy látom nem értitek,ez független attól,hogy mennyire kell.
Én egész életemben ezzel küzdöttem,25 éves vagyok,és semmi nem változott.Olyan szinten is telt már meg a húgyhólyagom,hogy halálfélelmem volt,olyan erős fájdalmaim voltak,és akkor sem indult meg.Ez egy pszichés betegség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!