Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért van az, hogy nem tudok...

Miért van az, hogy nem tudok pisilni sok ember előtt?

Figyelt kérdés
Iskolában is csak akkor tudok, ha szinte senki nincs a wc-n, mert egyszerűen nem jön ki semmi, bármennyire is majdnem bepisilek. és hasonló van nagy wc nél is. 17/F
2013. jan. 16. 22:18
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Velem is ez volt, aztán a sok buliban egymás mellett hugyozás meghozta a gyümölcsét! :) 23F
2013. jan. 16. 22:20
 2/8 anonim ***** válasza:
69%
Bocs azt elfelejtettem írni, hogy lelki eredetű, egyszerű gátlás, le fogod idővel vetkőzni, ne parázz.
2013. jan. 16. 22:20
 3/8 A kérdező kommentje:
köszi, remélem így lesz :)
2013. jan. 16. 22:22
 4/8 anonim ***** válasza:

Fiuk ,férfiak nagyobb többségével igy van ez ,

Velem is

2013. jan. 16. 23:10
 5/8 anonim ***** válasza:
az első jol modta nekem is ez volt buliba pia mitt ugy is ez van na meg mint lányok többek megyünkxd ha balhé lenne meg nem tudom buli téma
2013. jan. 17. 00:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Mert nem jársz foci meccsre. Ahol fogy a sör és az egész stadionban 1-2 toi-toi budi van ott nem filózik az ember azon, hogy mögötte több százan vannak, ereszti azt kész.
2013. jan. 17. 17:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Azért mert a vízelés alapból egy intim dolog,sokan vannak így.A nagy wc meg szinte mindenkire igaz,ez meg a nőüknél a legnagyobb gond.A csajokról annyit elárulnék,tőlük tudom,ők nem látják egymást vízelni,de tök lájtosan engedik ki a pisit,mert őket meg az zavarja ne hogy nagyon hangosak legyenek,gondolhatod,halkan vízelni,szinte hang nélkül amikor nagyon kell az is elég rossz.
2013. jan. 20. 15:56
 8/8 anonim ***** válasza:

Úgy látom nem értitek,ez független attól,hogy mennyire kell.

Én egész életemben ezzel küzdöttem,25 éves vagyok,és semmi nem változott.Olyan szinten is telt már meg a húgyhólyagom,hogy halálfélelmem volt,olyan erős fájdalmaim voltak,és akkor sem indult meg.Ez egy pszichés betegség.

2013. szept. 28. 03:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!