Egy ferfi hany eves koraban eri el a teljesen kifejlodott allapotot?
Figyelt kérdés
ami utan mar a leepules kovetkezik2013. jan. 14. 23:38
2/5 anonim válasza:
25 év, de a csontozat 30 éves korban éri el a legnagyobb tömegét. A hanyatlás, hogy mikor kezdődik el az rajtad áll vagy bukik. Édesapám 50 éves és hetente 4x 2 órát teniszezik és jó egészségnek örvend. Van aki 50 évesen dagadt már az összes koszorúere szűk és már alig tud lépcsőzni.
3/5 anonim válasza:
21-ig kifejlődik a személyiséged meg a felnőtt éned. 40-re vagy életed csúcsán itt már elég bölcs vagy(vagy nem) ilyenkor tudsz a legnagyobbakat alkotni 50 után meg már indul a hanyatlás. Az hogy milyen sebességgel már emberfüggő de olyan lesz amilyen az előző 50 éves összesített eredménye. Ezért is kell mindig toppon lenni az életben hogy később már ne érjen meglepetés:D
4/5 anonim válasza:
Rengeteg összetevője van ennek.Sok minden ellent mond is egymásnak .Egy biztos,aki kemény fizikai munkában töltött
el hosszú éveket,olajipar,épitőipar,bányászat,stb.
Annak nincs kedve már 50 évesen sem teniszpályákon futkosni .Nekik már ki vannak készülve az izületeik .
Látom én a mi kis városunka kik töltik itt az idejüket.
Ez máshol sem működik másképp .A tenisz az urak sportja.
Csak viselkedésben nem nőttek még fel hozzá .Én is kérdezném,hány éves korban érik el ebben a normális emberi viselkedést?
5/5 anonim válasza:
Utolsónak, lehet rossz példaként hoztam fel a teniszt és édesapámat. Akkor helyette nagybátyámat hozom fel aki 62 éves, kőművesként dolgozott egész életében és 3x jár hetente focizni még mindig a barátaival. Csak, hogy ne értsük félre egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!