Nekem miért ilyen kicsi?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Az lenne a gondom, hogy nekem csak 2 cm, ha lankadt, és ha áll akkor 10. Ugye nőni fog még? Ezzel nem tudok boldogulni a nőknél majd...
16/F
2013. jan. 14. 00:29
11/16 anonim válasza:
10-es, nekem meg más a tapasztalatom.
Tudom, hogy vannak nők, akiknek csak a hatalmas jó.
Nekem meg a keménység a lényeg, a húsfütyit egyáltalán nem érzem, akármekkora is, mert az nem lesz annyira kemény,a vérfütyit meg érzem.
A saját ujjam is elég, pedig vékonyka nagyon. Ennyit erről.:)
12/16 anonim válasza:
Fogyj le. Megjön az önbizalmad is tőle és kevésbé leszel beteges. És hidd el, utána a farokméret problémát örökre el fogod felejteni.
13/16 anonim válasza:
Szia!
Írtad, hogy kicsit "testes" vagy - nos mivel a szerszámodnál, ahol elkezdődik, ott is az annál lévő résznél is gyűlhet fel felesleg, ezért tűnhet kisebbnek - tehát a te eseteben lehet hogy meglenne a 12-3-4 cm is, csak mivel mondtad van egy kis felesleged, lehet azért nem látod hosszabbnak.
14/16 anonim válasza:
Lehet ezzel is,a 10,es meg egy kicsit nagyra vágyó,csak tagadja .
15/16 anonim válasza:
Még nőhet,de szerintem már csak keveset,nem mindenkinek lesz nagy pénisze.neked elve vérpéniszed van ami ernyedt állapotban igen kicsi,de ha áll többszörösére nő,ez ritkább,általában a legtöbb férfinak húspénisze van ami ernyedten is viszonylag nagyobb méret,de ha áll pár cm-.t nő csak pl 9-11 cm lankadtan,állval meg 14-15)
16/16 anonim válasza:
nekem 16 évesen is nőtt még... próbálj nyújtóyakorlatokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!