Miert vagyok ilyen kicsi?
Figyelt kérdés
sziasztok,13 eves fiu vagyok es 158 cm,es nem tudom hogy miert vagyok ilyen kicsi.
apam 186 cm
anyukam meg 170 koruli.
nem tudom hogy lehet-e befolyasolni a novesemet valahogyan,pl egeszseges taplalkozas (azon belul mi)
vagy sport (abbol is melyik es miert) :)
kb.5 evig nem sportolok semmit szerintm ezert is vagyok ilyen pici
elore koszonom a valaszokat! :)
2012. dec. 4. 15:04
1/5 anonim válasza:
Ne aggódj, én 38 évesen is kb. ekkora vagyok férfi létemre. Ez nem vicc!
2/5 anonim válasza:
Ez genetika. Tök mindegy, hogy mit eszel és mit sportolsz. Úgy gondolod, hogy tovább már nem fogsz nőni, vagy lehet még rá esély? Van aki később érő típus, és 13 évesen egy nyár alatt nyúlik 10-15cm-t. De lehet, hogy ekkora maradsz. A nagyszüleidtől vagy bármelyik felmenődtől örökölhetted a magasságod.
3/5 anonim válasza:
Mert későn érő vagy azért. Én sem voltam 150cm 14 évesen, aztán megnőttem. Most 182cm vagyok, legmagasabb a családban. No para. Sport nem hülyeség, kell a mozgás. Ha sportolsz talán sikerül felépítened normális izomzatot, és attól is nagyobbnak látszódsz.
4/5 anonim válasza:
13 évesen ne parázz ilyeneken, még fogsz nőni bőven, ha jól emlékszem az ember 22-23 éves koráig nőhet.
5/5 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat :)
2012. dec. 4. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!