Miért ilyen kicsi?
15 éves leszek egy pár hónap múlva és a f@rkam(mi igazából nem mondható annak) nyugalmi állapotban max 2,5-3 cm és mereven 5,5-6 cm.Nem tudom mi lehet az oka.Idegesítő hogy öltözőbe mások nyugodtan öltöznek át, én meg kell siessek hogy nehogy meglássák. :(
Ha valaki tud valamit segítsen.Köszönöm.
Köszi, tudom sokan mondjak hogy ez marha meg az sem tudja hogy mekkora az akkora, meg ez, meg az.Csak idegesítő mert tudom hogy ha ekkora marad akkor csak keresztapa lehetek kb.
Mert így ilyen korban már kelne legyen pár centivel nagyobb.
És szüleimel sem merek beszélni erről mert fura lenne.
Meg csajok felőli magazbíztosság is surolja a 0-át.
Köszönöm a megnyugtatást hátha igazad lesz.
Boldog Karácsonyt és Boldog Újévet.
Hali!
"Csak idegesítő mert tudom hogy ha ekkora marad akkor csak keresztapa lehetek kb."
_ Ez baromság! Csak türelmetlen vagy, és tele félelmekkel. Ennyi. Keresztapa kizárólag max. akkor le7nél, ha terméketlen lennél: Nem lenne erekciód, képtelen lennél orgazmusra, nem lenne magömlésed,...
5-6 centi már tökéletes ahhoz, hogy egy p'ina G-pontját elérd mereven, s vannak csajok, akiknek nem is kell nagyobb fütyi.
"És szüleimMel sem merek beszélni erről mert fura lenne."
_ Miért lenne fura? Ők szerinted nem voltak gyerekek? Nekik szerinted nem voltak félelmeik önmagukkal? d°|°b
"Meg csajok felőli magazbíztosság (magabIztosság) is sÚrolja a 0-át."
_ Ez viszont csak rajtad múlik. Senki máson. Szimplán hozzáállás kérdése az egész. Semmi másé. :-o
Ha úgy állsz hozzá, hogy bajod van, és ez az egész ciki, akkor nézd gáznak fogod érezni magad, akkor is, ha más meg NEM tartana egyébként gáznak. De ha nem zavartatod magad, akár piszkálnak, akár csak te piszkáltad vele eddig a saját csőrödet, (mert ezeket a félelmeket kizárólag TE gerjeszted a türelmetlenkedéseiddel, folytonos viszonyítgatásaiddal tökre fölöslegesen...), akkor semmi bajod nem lesz, és nem teszed ki magad esetlegesen közröhej tárgyának az osztályodban, hogy hamar spurizol átöltözni. Az 1000x szánalmasabb és nevetségesebb, ha ennyire szégyenlősködsz, mintha nem tennéd, akárhogy is gkodsz erről a kérdésről.
Mit izgulsz? Még csak 14,5 vagy! :-o
Hol vagy még a 16-17 évtől??? :-o
NYUGODJ MEG, MARADJ HIGGADT! EMIATT NE FORDULJ BE, ÉS ÖLTÖZZ ÁT NYUGODTAN!
Ha látják azt, hogy szégyellős vagy, előbb-utóbb akár el is kezd7nek piszkálni. Pár iskolában ilyenért (nem a méret miatt) kicikiznek srácokat, mert feltűnően szégyenlősködnek, annyira, hogy az már röhej. Tudnék mesélni pár eldurvult szívatásos esetet, amit pont az ilyen kölykökkel csináltak meg, és ebből eredeztet7ő ki. Ezért ne folytasd ezt a hozzáállást és viselkedést, mert...
...MAGAD OKOZOD SAJÁT SZENVEDÉSEDET! NEM MÁS, MÉG CSAK NEM IS A KIS MÉRETŰ FÜTYID!
TE! :-o
Olvasd el az alábbi FRISS topikot, és FEL A FEJJEL! ;-D
>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__2..
A mikropéniszt meg nem kéne idekeverni, az egy teljesen más dolog ettől.
Üdv: EE ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ ˙ (^2^)
*°*°* Áldott Szentestét, kellemes ünnepeket, Pajtás! Neked is, meg a többi GyK-snak, s a hszólóknak is! :-) *°*°*
Láttam olyat hogy valakit piszkáltak azzal mert kicsi volt neki, de azt a gyereket mindenért piszkálták, mindenért belekötöttek, nem ezért kezdték el piszkálni azt sokáig nem tudták hogy mekkora van neki és mégis piszkálták.
Ugyanakkor olyat is láttam hogy nagyon kicsi van a gyereknek nemigen zavartatta magát letolta a gatyát háttal vagy szembe vagy ahogy épp állt és senki egy gúnyos megjegyzést sem tett.
Nem céloztam én semmire csak leírtam a tapasztalatomat ezzel kapcsolatba.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!