Fitymaszűkület műtét előtt fogok-e kapni beöntést?
Alapból nem, mert semmi köze hozzá, nem értem, hogy juthatott ilyen egyáltalán az eszedbe!? Szimplán "fitymaszűkület műtét" meg nem létezik, mivel ez egy összesítő fogalom, az összes megoldási módját összesíti a fimózisnak. (Bemetszés, Fékátvágás, Fitymaplasztika, Részleges és Teljes körülmetélés... stb.)
Szóval? Mit is végeznek el akkor rajtad? És egy kort elárulsz?
Kérdező, pici gyerekeknél szoktak csinálni beöntést előtte, mert az altatásnál gond lehet, ha van a bélben tartalom.
Neked valszeg nem fognak.
De miért kell neked a TELJES körülmetélés???
Nekem megcsinálták és nagyon rossz utána (hiába telt el 30 év) én most rengeteget fizetnék, ha vissza lehetne csinálni valahogy :(
Mindig van más választási lehetőség, csak előbb adni kell magadnak egy esélyt és némi időt. Itt is vannak példák, aki pedig összegzi, na, ő ismeri a választási lehetőségek tárházát! Legalább kérdezd meg, ha meg szeretnéd úszni esetleg a műtétet!
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..
Addig még sosem késő meggondolni magad, amíg a műtőasztalra fel nem fekszel, és bele nem vágtak a fitymádba, ezt jól jegyezd meg, és soha ne felejtsd el!!!
Azt a kérdést érdemes volna egyszer feltenni a körülmetélés végző orvosoknak, hogy vajon ők maguk is körül vannak-e metélve, vagy csak végzik ezt a procedúrát!? :)
Én nem mondhatom meg ugyanakkor mit tegyél, viszont kaptál tőlem egy kulcsot. Az már csak és kizárólag rajtad múlik, mit kezdesz vele, hogy kinyitod-e vele a zárat, és bemész-e vele a kapun, vagy kint ragadsz és várod, míg a híd leomlik alattad!? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!