Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Félek elmondani a szüleimnek,...

Félek elmondani a szüleimnek, hogy fitymaszűkületem van. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Gondolom 18 év alatt körülmetéléshez kell szülői "engedély" vagy "felügyelet" vagy valami hasonló, tehát hogy a szülők tudjanak róla.
2009. aug. 28. 13:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Soha nem értettem, hogy miért kell félni a szülőktől. Vajon Te hogy jöttél létre, s innentől mennyire idegen tőlük a téma?:)

Igaz, valószínűleg ez az idegenkedésed tőlük, az ő hibájuk is lehet, mert ilyen témákról gondolom nem nagyon esett eddig szó.

A lényeg az, hogy nyugodtan mond el nekik.

2009. szept. 26. 01:23
 12/12 anonim ***** válasza:

A körülmetélést el lehet kerülni. SOk módszer van....

Krémekkel lehet kenni, amik türelemmel használva segíthetnek. Ha nem, akkor vannak plasztikai eljárások, esetleg bemetszés, de ha minden kötél szakad, akkor még lehet RÉSZLEGESEN metélni.

Én nagyon póruljártam a teljes körülmetéléssel, romokban van a szexuális életem, szóval nagyon nem ajánlom :(

2009. dec. 14. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!