Félek elmondani a szüleimnek, hogy fitymaszűkületem van.
Mit tegyek?
1/12 anonim válasza:
Azt ugyan nem tudom, h szükséges e szülői engedély, azt viszont igen, hogy mindenképpen mond el! Az én párom majdnem 24 éves fejjel lett fitymaszűkületes, és hidd el, hogy kell segítség. Az első pár napban csak feküdni tudsz majd, aztán is furán fogsz járni, sőt, a gyógyulás során még vérezhet is elég rendesen ( teljesen normális dolog , azt jelent gyógyul, mert ami kitüremkedés keletkezhet, az kifakad). De aztán gyorsan gyógyul, 3-4 hét és szexuális életet is élhetsz vele :)
2009. aug. 28. 13:12
Nyugodtam mond el apudnak.Majd ö elkísér orvoshoz.Ezzel ne játsz,mert késöbbi szexuális életben gobdot okoz majd.
Hány éves vagy??
2009. aug. 28. 13:13
3/12 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok.
Tehát "rendetlenkedni" fog. Akkor várjak még inkább őszi szünetig, vagy vágjak bele most? Mármint az elmondásba, nem én akarom elvégezni a műtétet. :)
Na ne viccelj már.Ezt bízd orvosra,mert szükse´ged lessz fertötlenítöre,esetleg ecsetelöre.Elég érze´keny terület.gondolj bele mennyit fogod még használni. :)
Mondd el most és csináltassa´tok meg orvossal.ha nem akarsz a suliból hiányozni 1-2 hetet,akko várd meg a szünetet.
De mindenképpen orvos,ha ez komoly.
2009. aug. 28. 13:34
5/12 A kérdező kommentje:
Az előbb pont azt írtam, hogy nem én akarom végezni, mivel elég félreérthető a "vágjak bele most?" kérdés. XD
Ne hülyéskedjetek már. Én 18 éves koromig húztam a műtétet stb, elmondtma faternak hogy mia helyzet elmentunk urologushoz rá 1 hétre megmutott, egyaltalan nem volt gázos max. érzékeny ovlt a makk pár napig de hozzászoksz, és én nem ttapasztaltam ilyen 1-2 napig fekvést csak furcsán mzoogtam pár napig:) ma már vígan kefélgetek:D 2 hónapja a műtétnek és egyaltalan nem nagy dolog de tényleg rohanj urologushoz:)
2009. aug. 28. 13:46
18 éves korig a műtéti beavatkozáshoz, hacsak nem életmentő azonnali beavatkozás, a szülő hozzájárulása kell, de nem kéne halogatni a dolgot!
2009. aug. 28. 14:57
8/12 anonim válasza:
Ha sehogyse tudja a makk hátához húzni a bőrt az a fitymaszűkület?
2009. aug. 28. 22:07
Nem értem, miért várnál vele? Minél később, annál rosszabb!
Miért szégyelled a szüleidtől, nem jó a kapcsolat...vagy prűdek?...
2009. aug. 29. 02:24
10/12 A kérdező kommentje:
Azért várnék mert mostanában eléggé "durva" a hangulatuk, és inkább várok, hogy egy kicsit lenyugodjanak...
Csak akkor nem tudom a makk mögé húzni, ha merevedésem van. Egyébként könnyen megy.
Kapcsolódó kérdések: