15 éves vagyok és fitymaszűkületem van. Évek óta szeretném elmondani, de most határoztam el magam. Hogyan mondjam el a szüleimnek?
Kedves Srác
Nagyon sok fiúnak van ám szűkülete és akár 20-on éves koráig se csinál vele semmit csak mert tabu. Aztán meg persze ő szenved a legtöbbet ettől. Úgyhog ynagyon jól teszed, ha valamelyik szülődnek vag ymindkettőnek elmondod és csináltasd meg! Ez manapsg már egy rövidke kis egyszerű beavatkozásnak számít, hát a gyógyulás időtartamára nem tudok mit mondani, mert elég kényes hely, lassúbb mint általában egy seb gyógyulása bárhol másutt de ismerek nem egy srácot aki "túlélte" na. Nem lesz gond, légy merész, lépj, és mihamarabb legyél túl rajta! Gondolj arra, hogy a későbbiekben ez mennyi kellemetlenségtől ment meg téged! Hülye társakkal meg nem kell elmondani és nem kell velük foglalkozni, de ha nagyon olyan a helyzet, akkor szerintem két hét kis iskolaszünet sem elképzelhetetlen, elvégre eze gy életre szóló dolog, ha minden szakad és úgy érzed nem gyógyul gyorsan és fáj, szerintem irasd ki magad a háziorvossal gondolkodás nélkül, szerintem ez egyértelmű!
Sok sikert, és ne aggódj, megoldják!
Üdv: PszichológusKriszti
szió. batran mondd el. nem tudom, talan egyszerubb nem mind a kettonek egyszerre, hanem amelyikkel jobb viszonyban vagy.
viszont surgosen, ha ugy akarod, ahogy mondod, mert az orvosok nem rogton megcsinaljak, hanem kb egy het..tudod, beutalo, orvos, ad idopontot, stb, es sok orvos persze szabin is lesz, szoval hajra!
amugy a korulmeteles sem rossz otlet, sokkal nagyobbnak latszik a "szerszam", meg higenikusabb is, bar megértem, ha a bemetszest valasztod, igazabol az a lenyeg, hogy neked jo legyen!
Akkor gondolj arra is, hogy nagyon sok lányt izgat, ha egy fiú körül van metélve :-) Tényleg nem egy nagy dolog, de valamit mindenképpen kezdeni kell!
Kriszti
Vigyázni kell nagyon az ilyen beszólásokkal:
"a korulmeteles sem rossz otlet, sokkal nagyobbnak latszik a "szerszam", meg higenikusabb is"
"Akkor gondolj arra is, hogy nagyon sok lányt izgat, ha egy fiú körül van metélve :-) Tényleg nem egy nagy dolog, de valamit mindenképpen kezdeni kell! "
Elmondanám, hogy engem körülmetéltek és nagyon rosszul jártam, veszélyes játék.... :(
Kérges, foltos, rossz tapintású a makk, mint egy smirglipapír :(
Úgy néz ki, mintha nemibeteg lennék, ezzel nincs mit kezdeni, ha valakinek a makkja nem bírja a természetes nedvességet biztosító fityma eltávolítását, az sokkal később is előjöhet, ahogy pl nekem :(
Fájó merevedés, meg egyéb dolgok is vannak....
És az a varrat, ami kiesett (20 év után!!) egy luykat hagyott, amiben ha nem tisztítanám, összegyűlne a sok undorító cucc, szerintem ez nem túl higiénikus, nem tudom, mennyire tartják ezt a lányok "izgatónak"....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!