Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A körülmetélésen kívül van...

A körülmetélésen kívül van még valamilyen kezelési mód fitymaszűkület esetén?

Figyelt kérdés
2009. aug. 28. 11:53
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
Biztosan van, de ez a legegyszerűbb és leghatásosabb.
2009. aug. 28. 12:09
 2/5 anonim válasza:
94%
Letezik mas megoldas is allitolag. Mi most vagyunk ebben a helyzetben es a doktorno azt mondta, hogy eloszor valamilyen szteroidos kenocsot szoktak megprobalni, annak a segitsegevel lehet probalkozni a tagitassal. Anelkul veszelyes, becsipodhet. Joval kimeletesebb modszer, mint a korulmeteles, en bizom benne, hogy sikerulni fog igy megoldani a helyzetet. Mondjuk jarj utana, en nem Magyarorszagon lakom, nem tudom, nalunk hogy van...
2009. szept. 4. 08:55
 3/5 anonim ***** válasza:
76%

Vigyázz a honalpjukat minden áron reklámozó arc nélküli figurákkal!

Létezik sok módszer, PERSZE! 2009 van, ne foglalkozz azokkal, akik a sivatagi életmódjukat meg perverziójukat fejezik itt ki hülye tanácsok formájában.

Ha nem használnak a krémek, akkor lehet plasztikázni, esetleg bemetszeni, ha nem sikerül semmi, se a finom tágítás krémmel, meg semmi, akkor lehet részlegesen metélni. Fontos, hogy minél több maradjon a figymából, mert pl annak idején anyámék elhitték, hogy milyen jó a teljes körülmetélés és most én iszom ennek a levét.

Romokban van a szexuális életem, csúnya és fáj... és nem higiénikus (20 évvel később kiesett egy nagy varrat, a helyén a lyukban ott gyűlik a mocsok, amit rendszeresen ki kell tisztogatnom, nem túl guszta)....

2009. dec. 14. 19:44
 4/5 anonim válasza:
53%
Igen! Nekem fitymaszükületem volt és csak egyszerüen felvágták a bőr alsó részét és valahogy "kihuzták" a fitymát. Szóval nála nem került sor körbemtélésre!
2010. febr. 14. 19:43
 5/5 anonim válasza:
Nekem is volt fitymaszűkűletem, senkise tudta csak én.1Hét alatt magamtól kezeltem ,úgy hogy este forrü viznél fel le húszkodtam és amikor már felált elkezdtem dörzsölni mintha tüzet akarnák csinálni.Beválik nekem hidd el
2010. nov. 26. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!